Драган Симовић: О Раси и Роду по ко зна који пут!


Срби и Руси никада нису успели да створе здраву, чврсту и темељну Нацију, Нацију која почива на Знању и Свести о Раси о Роду, Нацију која би била Тврђава Неразорива.

Зашто?

Зато што су све стварали и градили на темељима правоверног илити ортодоксног хришћанства, на темељима религије посве туђе и неприродне Раси и Роду.

Огромна већина, како Срба тако и Руса, нема никакву Свест и никакво Знање о Раси и Роду, о Србском и Руском Путу, о Србској и Руској Култури.

Ортодоксно хришћанство је толико замађијало, хипнотисало, успавало и умртвило Србско и Руско Биће, тако да Оно више није кадро ни за какав Самосвојан, Самосвестан и Самобитан Пут.

Ортодоксно хришћанство је још потуљеније и подмуклије од католичког кршћанства, јер Расу и Род напада и растура изнутра, док католичко кршћанство то исто чини, али извана.

Већина савремених и Срба и Руса – и поврх свега што им се кроз столећа догодило –  још увек сања некакав холивудски а у бити рептилски сан о Идеалном Западу, о Западу као Обећаној Земљи.

Њих Запад толико омамљује и привлачи, да су у стању –  зарад некаквих илузија и опсена о Западу – да се одрекну свега Србског и Руског, да се одрекну Расе и Рода, оца и мајке, браће и сестара.

Заиста, Србској и Руској наивности, неосвешћености и бесловесности нема ни краја ни конца.

Они су – такви какви јесу – најкроткије стадо за рептилску кланицу!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s