Драган Симовић: Уби нас незнање!


Узрок свеколиког србског пада, на свим пољима и у свим областима живота и живљења, у последњих стотину година, јесте незнање, необразованост, непросвећеност и неосвешћеност.

Народ који живи у мраку незнања не може бити успешан ни у чему и на којему пољу живота и живљења; постаје снисходљив, страшљив, превтљив, подмукао и потуљен; губи све особине и сва одличја словесног, самосвесног и самобитног божанског бића.

Србски народ је у столетном незнању, непросвећености, необразованости и неосвешћености изгубио све оне особине и врлине једног древног ведског, хиперборејског, аријевског и ратничког народа, и сврстао се међу народе нижих раса; у нератничке и кукавичке народе; у лукаве, потуљене и подмукле народе који живе и преживљавају попут бесловесне марве.

Нема вертикале, нема части, нема дике и достојанства, нема јунаштва и неустрашивости, нема храбрости, одважности и одлучности у непросвећеног, необразованог и неосвешћеног како појединца тако и народа.

Али – да се разумемо! – ја овде не говорим о знању, образовању, просвећености и освешћености које нам се нуди са паразитско-рептилског запада, од германских и англо-саксонских идиота и дебила, од оних који умеју само да краду, отимају, пљачкају и убијају, већ о Знању и Мудрости Белих Богова, о Образавоњу, Просвећености и Освешћености што извире из Дубина Стварања, из Дубина Бића и Суштаства, из Дубина Вечности.

О Знању и Мудрости што јача духовна крила; о Знању и Мудрости што буди, узноси и освешћује како Беле Богове тако и Звездани Род; о Знању и Мудрости што Човека сврстава међу Бела Божанства и Светла Суштаства.

Србски народ Звезданог Рода не може да напредује и узраста уз душманску религију и идеологију, уз душмански језик и душманско писмо, уз душманску културу, књижевност и уметност, уз душманску науку и философију, већ само, и једино, уз своју Веру, уз своје Знање, уз своју Културу, Књижевност и Уметност, уз свој Језик и Писмо, уз свој Мит и Наук, уз своје Предање и Умеће.

Србин без Знања и Мудрости Белих Богова бива грђи и од бесловесне стоке; бива љигав, одуран, отужан, пакостан, подмукао, свадљив, превртљив, склон свакој гадости, сваком поганлуку и простаклуку.

Ма колико љубио своје Србе, свој Звездани Род, морао сам да кажем, да нас посве урниса, да нас занавек уби и уништи незнање у којему већ одавно преживљавамо попут сенки и утвара, без икакве сврхе и икаква смисла, бивајући лак плен свим белосветским злотворима, душманима и вразима.

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s