Драган Симовић: Свети рат Расе против човеколиких звери и рептила


ЈЕДНО ВИЂЕЊЕ СА СТАНОВИШТА ТАЈНЕ ДУХОВНЕ НАУКЕ

Међу људским родовима на Земљи давно је посејана раса човеколиких звери, човеколиких рептила, раса тамних и мрачних паразита коју је напросто немогуће истребити.

Немогуће ју је истребити, зато што се налази у свим племенима, родовима и народима, зато што су припадници те рептилско-звериње расе међусобно повезани на начин који људима остаје несхватљив и непојмљив.

Они се између себе осећају и препознају, подржавају једни друге и на даљину, а људи никако не могу да одгенутну и разјасне, како се и по чему осећају и препознају, како и на које све начине владају човечанским светом, тако да они, дубоко скривени у бићу људског рода, без икаквих проблема, већ тисућама лета владају свим људским родовима и народима.

Ту расу космичких паразита и предатора могли бисмо условно – али само условно – назвати хазаро-рептилском, хазаро-предаторском, расе која је крвно, па и генетски, повезана са свим људским расама, родовима и народима, тако да се цео васељенски а људски ред и поредак увек руши и разара изнутра, а они све време, све векове и еоне остају неоткривени и непрепознати од нас.

Сви народи, а превасходно Срби и Руси, највише су страдали управо од њих.

Они су, управо они, рушили и разарали, жарили и палили Русијом и Србијом; они су били бољшевици, троцкисти, лењинисти, марксисти, југо-комунисти, нацисти, фашисти и усташо-кољачи, а они и данас владају диљем и широм света, како на Западу тако и на Истоку, како на Северу тако и на Југу.

Они су у Русији – Руси већи од Руса, они су у Србији – Срби већи од Срба, они су у свих народа најгласнији, најратоборнији и најистуренији у сваком од тих народа понаособ, гурајући све народе и родове у међусобне братобулачке ратове, у преврате, револуције, злочине и крвопролића.

Све док се ми, припадници људског, звезданог и божанског рода, не узнесемо до видовитог знања, познања и умећа наших белих богова, биће нам безуспешан и унапред осујећен сваки покушај да их се заувек спасемо и ослободимо.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s