Милан Живковић: Није довољна Доброта, ако она није ојачана Снагом…


Овде на Земљи је лажна представа борбе Добра и зла ….
ту слику нам управо намећу све религије, све лажне повјести,
све вести и објаве управо то желе… 
да будемо добри… послушни… унижени…. 
Њихов крајни циљ је да будемо слаби… 
Њима чак одговара да будемо добри, али и  немоћни….
Овде на планети је борба Слабих и јаких….
Није довољна Доброта, ако она није ојачана Снагом…
Зли то знају….
Они ће успевати у својим наканама владања, све док смо ми слаби…  
Само човек који је ЈАК и СНАЖАН у својој вери, љубави, мислима, делима, стварању…
може да изађе на мегдан са злом…..
То је једини пут спасења…
Advertisements

One comment

  1. Bosiljka

    Ni sa čim, osim sa pretposlednjom rečenicom, se ne slažem, jer to nije tačno!!!!! Ta rečenica počinje u pretposlednjoj alineji i počinje rečima: “ Samo čovek , koji je JAK i SNAŽAN…..“ Religije mogu da budu lažne, ali zato Biblija NIJE lažna i svako učenje koje se svih 100 % temelji na Bibliji ne daje „lažnu predstavu“ borbe Dobra i zla. Dalje, čovek ne izlazi, niti može sam da iziđe, na megdan sa zlom… On to može JEDINO učiniti u sili Hristovoj, koji na krstu pobedi zlo (vidi poslanicu Kološanima 2.8-15;_prevod NZ Karadžić, gde se tačno vidi ko je i kada pobedio zlo i zlog…) Šta sotona i ljudi ovog sveta imaju za krajnji cilj, sasvim je jasno, ali istorijom greha na ovoj planeti i u celoj vasioni, ne rukovodi zli“ knez“ ovoga sveta, nego sam Bog Svevišnji i Svemogući, koji kroz Hrista, Sina jedinorodnog, pruži izbavljenje SVIMA,koji Njegovu svetu žrtvu ,bezazlenog i nevinog jagnjeta, prihvate , jer:“…nema drugoga imena pod nebom danog ljudima,kojijem bi se mi mogli spasiti….“ (vidi Dela apostolska 4,10-12.).
    Iz navedenog jasno proizilazi da NIKAKAV JAK I SNAŽAN ČOVEK , NE MOŽE izići na megdan sa zlom, (a da od zla ne bude nadjačan), osim onoga koji u ime Hristovo i sa Verom Hristovom i sa umom Hristovim, koji je „sebe razapeo …“ (vidi: Galatima poslanicu) „sa Hristom….“i poseduje Duha Hristovog, a svoga ega se odrekao i umro sebi i svome „ja“… Jedino dakle, onaj, koji iako slab, nejak, ponizan i krotak, u ime Gospodnje, se odupire zlu, u Hristu, odnosi sigurnu pobedu i zadobija spasenje obezbeđeno svakom ko takvu odluku donese, jer je sotona već pobeđeni neprijatelj, kao što je pobeđena i sama smrt. (Čitaj: 1.Korinćanima 15;1.Korinćanima 2,16; Galatima 6,14; 2.Korinćanima 12,10; itd,itd)
    Ne ružite Boga Živoga, jer : JEDINI PUT SPASENJA je ISUS HRISTOS, jer je On, kako to lepo kaže apostol Jovan u svom Jevanđelju: PUT , ISTINA I ŽIVOT!!!! (Jovan 14,6.) No ima i jedan naš udeo u spasenju: to je slobodna volja, kojom nam je dato PRAVO IZBORA, bez ikakvih pritisaka (pritisci su sotonski metodi rada): DA ODABEREMO KOME ćemo služiti!!!!!!!!! (Isus Navin 24,15.) Ja sam odabrala da služim Gospodu, pa mekar se i nebo srušilo)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s