Перунов Ратник: ОД СРЦА СУНЦУ


14264828_372614446409545_1625054347172876490_n-1

Од срца Сунцу или, како воле да кажу представници либерално-демократских организациjа, зиг jе jедан од наjдревниjих симбола србских (ариjевских) племена. То jе поздрав нашим Боговима и Прецима, поздрав нашоj драгоj и jединоj Србиjи.
-Како можете то да радите у држави коjа се борила против фашизма?- вриште либерали.
-То jе нацистички поздрав!- урлаjу на нас.
Нема смисла правдати се пред таквима, коjи не слушаjу и не разумеjу, да jе оваj знамен древниjи од немачког раjха и Хитлера. Корен му ниjе у Риму, Грчкоj или библиjским списима. Можете им само казати да ми руку дижемо од срца Сунцу, а Немци од тла ка небу, по библиjском обрасцу. Има ли смисла доказивати било коме, да су древни Ариjевци приликом сусрета подизали руку са отвореним дланом, да покажу да немаjу оружjе у руци, да немаjу скривене намере? Не! Доста смо се правдали, доста смо одговарали на прозивке либерала о нацистичком поздраву, доста смо слушали кукавице коjе нам предлажу да се одрекнемо нашег поздрава и да се прилагодимо систему.
Од срца Сунцу – то jе наш знамен, знамен борбе. Борбе не само против издаjничког државног система, него и против затуцаног друштва. Било jе потребно пуно храбрости да први подигнемо руку од срца Сунцу „у држави коjа се борила против фашизма, jер наши се преци нису за то борили“. Да ли су наши преци ратовали, да би им се унуци дрогирали, пили и убиjали се на улицама, и да би им се унуке курвале у европским и блискоисточним борделима? Сигурно су се борили да би живели бедно у старости, или да олигархиjа покраде државу коjу су наследили од своjих очева. Сигурно су се борили да би спречили унуке да дижу руку од срца Сунцу. И нико не пита ветеране да ли им то смета, jер се плаше погрешног одговора.
Од срца Сунцу – то jе позив да идемо напред, ради оних што су били пре нас и ради оних што долазе после нас. Ради наших предака и потомака.
Ми сада немамо много избора, не смемо имати милости према овом затуцаном, декадентном друштву. Наша дужност jе да уништимо оваj свет, свет толеранциjе и декаденциjе. Ми дижемо десну руку од срца Сунцу и призивамо нови дан и нови поредак. Србски поредак! Немамо разлога да се оправдавамо пред онима, коjи нас не разумеjу, нека их, нека остану у свом свету. Знаjте: ко се правда – таj jе напола поражен. Ми смо такви какви смо и ту смо где смо, заувек остаjемо, а ви нам се или поклоните или уклоните, не стоjте нам на путу.
Стотине нам прилазе и сваким даном нас jе све више и више. Стотине и стотине дижу руку ка Сунцу.
Ако ми паднемо на боjишту, иза нас долазе милиони. Од срца Сунцу – то jе наша победа и наша слава.
Кад дигнемо руку од срца Сунцу, ми узвикуjемо: Слава Србиjи!
Кад дижемо руку од срца Сунцу, ми полажемо заклетву Боговима и знамо да jе то наш jедини пут ка победи.
Слава Србиjи!

covjek_zvijezde

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s