Владан Пантелић: Благодарим!


Поводом мог рођендана дана 25. октобра благодарим из срца свима који су ми упутили честитке и добре жеље. Истим поводом предлажем да још више, много више, развијамо истински позитиван став –знање о Себи, о Другима, о Роду, о свету око нас, а, изван свега, знање о Творцу, Безкрају, Вечности, Души, Духу, Свести, Телу – по Норми Творца.

То можемо постизати ширењем знања на све расположиве начине. Знање је моћ, светлост, љубав, захвалност, и све друго што је добро. Давати знање је заиста право – највеће давање. Са ширењем знања иде и ширење перцепције и љубави о/према свеукупној творевини, схватање и живљење Једноте са другим бићима, свему живом – минералима, биљкама, животињама, људима и невидљивим међубићима нижих и виших светова, и Једноте са Творцем. 

И слављење рођендана је изум тамног поретка, са мноштвом других изума у свим сверама живота, што укључује школе, религије, философије, обичаје, ратове, лечење, фармакологију, исхрану, криве уметничке правце, историју, дебилне Тв програме, итд, итд, са циљем да човек не обнови знање предака, и са циљем да човек буде растројен и неповезан са душом у којој се налазе сва знања, и са циљем да се човек не сети да у себи носи потенцијале веће него што било који геније може да замисли. 
.
Благослов свима!!!

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s