Драган Симовић: Вилењакова Посланица Беломе Србству


Посвета:

Милораду Максимовићу у Бостону,

и Зорану Шкорићу у Барселони.

Дужност – или још боље: посланство, мисија – сваког пробуђеног и освешћеног Белог Србина и Беле Србкиње јесте, да тамо где год да се налазе, где год да тренутно обитавају, створе ВедСрбско Језгро Духа и Свести.

Свеједно да ли обитавају у Европи, Америци, Канади или Аусталији, њихово је посланство, њихова је мисија – од Белих Богова и Звезданог Рода – да створе моћно Језгро (оно што неки зову Егрегором) које ће да исијава енергије ВедСрбског Духа и Свести.

Верујте ми, да је све, што сневате и замишљате, и те како могуће и још лакше изводљиво, само ако сте јаки, чврсти и постојани у свом Бићу и Суштаству.

У свим расама, народима, племенима и родовима постоји успаван ВедСрбски Ген и ВедСрбски Светлосни Запис, а на вама је да га откријете, пробудите и освестите.

Од сада, па на векове, нека сваки пробуђени и освешћени Бели Србин, као и свака пробуђена и освешћена Бела Србкиња, буде ВедСрбски Изасланик, ВедСрбски Мисионар!

Тада, у туђему свету, нећете више бити пасивни, успавани посматрач, случајни пролазник или потрошач, већ НЕКО Битан и Сушт, НЕКО ко на свакој тачки Планете ствара ВедСрбски Свет, НЕКО ко је свуда Изасланик и Мисионар Белих Божанстава и Белога Србства.

Моје ми искуство из младости казује, да ће тада, ма где год боравили, много више да вас поштују, уважавају и цене, јер у Култури, Уметности и Духовности вреднује се само Оригинал, док свака – чак и најбоља – копија, са једног вишег становишта, бива посве безвредна!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s