Драган Симовић: У спољноме свету више никаквих слобода нема!


У спољноме свету је потпуно расуло.

Све се распада, и све смрди од лешине спољнога света.

Никаквих божанских и духовних вредности нема више у спољноме свету.

Спољним светом влада глобална демонска држава која је држава над државама, невидљива и недодирљива држава над свим привидним, виртуалним и непостојећим државама.

Глобална демонска држава спроводи најгрознију тиранију над свим слободноумним и слободномислећим људима, ма које расе, нације и вере били.

Све је у спољноме свету уврнуто и ишчашено, све је настрано, болесно и труло.

У спољноме свету више никаквих слобода нема!

Једино прибежиште и уточиште јесу наши унутарњи, духовни и онострани светови.

Глобална демонска држава је створила разне криминално-терористичке групе – групе које чине демонску војску невидљиве и недодирљиве глобалне демонске државе.

Све те криминално-терористичке групе обавезно се позивају на права мањина: на права педофила, на права обавезне вакцинације деце, на права мужеложника и женоложница, на права проститутки, на права содомита, на права злочинаца, убица, психопата и терориста, као и на обавезно завештање органа.

Званична медицина, званична наука и струка, као и све државе и државице са свим својим установама од дна до врха – све је то у служби глобалне демонске државе која спроводи такву тиранију какву нико никада видео и запамтио није.

Наш највећи непријатељ је унутра, међу нама; а тај непријатељ је веома подмукао, лукав и зао и, представља невидљиву над-државу.

Словесни, слободоумни и слободномислећи људи су посве обесправљени – њима је забрањено чак и да се бране од злочина и тираније криминално-терористичких група.

Сви законодавци у свим привидним државама и државицама доносе законе и прописе који озакоњују терор криминално-терористичких група над словесним људима било где у свету.

У спољноме свету завладала је потпуна тама, потпуни мрак.

То се осећа, види и препознаје на сваком кораку.

Ако се колико данас не пробудимо и освестимо, ако се колико данас не боримо против свеопштег зла – већ сутра биће доцкан за све!

Ако се колико данас не боримо против тог свеопштег зла које се над нама надвило, већ колико сутра бићемо гори и од самог тог зла!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s