Драган Симовић: Време великих откривења у свету закривљених огледала


У спомен на врлог ми пријатеља Енрика Јосифа, Србина Мојсијевог Закона.

Будући да живимо у свету закривљених космичких (звезданих) огледала, тешко разлучујемо стварност од опсене, истину од лажи, пријатеље од непријатеља.

Ово је време када се откривају многе истине које су столећима и тисућлећима бивале или скривене од нас, или, пак, нисмо могли и нисмо умели да их откријемо, препознамо и освестимо.

Моји ми увиди из Акаше откривају тајну која је веома дуго, на многа тисућлећа, бивала скривена од нас: Срби и Јевреји су одувек живели у пријатељству.

Говорим о расним Србима и расним Јеврејима који припадају заједничкој Звезданој Раси, Високој Раси која, уистини, нема никакве ни крвне, ни генетске а ни духовне везе са лажним Србима и лажним Јеврејима.

И као што су лажни Срби највећи непријатељи расних Срба, тако су исто и лажни Јевреји највећи непријатељи расних Јевреја; и као што су лажни Срби учинили најгрозније поморе над Србством, тако су исто и лажни Јевреји учинили најужасније погроме над Јеврејством.

Расни Јевреји, Сефарди – а многи су се од њих изјашњавали Србима Мојсијевог Закона – заједно су са расним Србима учествовали у свим србским ослободилачким ратовима деветнаестог и с почетка двадесетог века; борили су се и гинули, поготову у Балканским ратовима, раме уз раме са расним Србима.

Лажни Аријевци, чији су креатори ватикански и британски  рептило-хазаро-германи и рептило-хазаро-англи, осмислили су и извршили најгрозније злочине, ужасе и погроме у двадесетом веку (као што су и раније у смутно и мрачно доба кршћанско-језуитске Инквизиције) како над расним Јеврејима тако и над расним Србима: Русима, Белорусима, Пољацима, Чесима, Словацима и иним Балто-Словенима.

Космички паразити и рептили, користећи се свим умним, духовним, техничким и технолошким средствима, створили су од овога света закривљених космичких огледала глобални театар илузија, планетарно позориште привида и опсена, тако да ми еонима нисмо могли да разлучимо стварност од омаје, истину од лажи, пријатеље од непријатеља.

У времену долазећем, а то време је већ скоро па дошло, управо ће се расни Срби и расни Јевреји највише узајамно припомагати и прожимати на свим пољима и ступњевима заједничког духовног буђења, откривања, освешћивања и узрастања.

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s