Драган Симовић: Навек понављам, да будемо будни и свесни!


Свагда понављам: будите будни и свесни!

Паразити и рептили – преко својих послушника и сарадника којих је као „кусих паса“, којих је пун и препун овај свет омаја и опсена – покушавају на све могуће начине да успавају вашу савест, свесност и свест, те да ви, тако замађијани, хипнотисани и слуђени, пристанете на све њихове подлости и гадости.

Они, између осталог, захтевају од вас: да се одрекнете својега мита и предања, својега језика и писма, своје повеснице и паметарнице, својега рода и племена, својега животног друга као и своје деце, па, чак, и самих себе, својега ума и разума, своје душе и свести, својега бића и пола; да кажете да је мушко – женско, а женско да је –  мушко; да је напредно, здраво и сасвим природно, да мушко са мушким, а женско са женским сексуално општи; потом, да здраве проглашавате за болесне, а болесне за здраве; да паметне проглашавате за луде, а луде за паметне.

Песнички речено, они од вас захтевају да се одрекнете свега што вас чини словесним, племенитим и божанским бићем, те да се ваљате попут свиња и марве у паразитско-рептилским каљугама овога света.

Зато вазда понављам: будите будни и свесни!

Све њихове речи су лажљиве, погане и зле!

Нема никакве демократије, никакве слободе, никакве истине и правде, никаквог напретка и развоја у њиховом демонско-рептилском свету, у њиховом свету који смрди као распадајућа лешина у врелој пустињи.

И заиста, све што са либерално-демократског Запада долази то шири несносан смрад и смртну заразу свуда око нас.

Људи затровани паразитско-рептилским идејама, религијама и идеологијама бивају погани, превртљиви, настрани, изопачени, ружни, прљави и зли.

Отуда навек понављам: будите будни и свесни!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s