Драган Симовић: Срби и Србкиње, главу горе, јер Доба Белога Србства већ куца на наша врата!


Свако пробуђен и освешћен види да постоје две упоредне Србије: на једној страни Србија која се буди и освешћује, свесна својих корена, своје древности и свог предања – а то и јесте ведска, аријевска Србија – а на другој страни Србија успаваних, замађијаних и неосвешћених Срба који не знају ни одакле су, ни ко су, ни чији су, нити камо су и куда пошли.

Док прва Србија, Србија у светлости нараста и јача, дотле се она друга, сеновита Србија смањује и слаби бивајући све више збуњена, пометена и слуђена, тако да више и не види на коју страну све удара.

Усправљена, самосвесна и самобитна Србија, Србија ведских и аријевских потомака, Србија духовне и божанске вертикале, завешће ред најпре у васцелој Србији, а потом и у свим иним србским земљама, и повратити у трену част, славу, понос и дику свеколиком Србству свуда, диљем и широм света.

Битно је да што више Срба и Србкиња буде свесно себе и својих корена, својих звезданих и божанских предака, своје древности и постојаности, својега предања и мита, и да што пре – са своје земље, са своје родине и домаје – протера сав ватикански, германски и англосакоснски олош и шљам, да протера те белосветске крвопије, паразите, гмазове, гуштере и репоње.

Срби и Србкиње, главу горе пут звезда и сунаца, јер Доба Белога Србства већ куца на наша врата!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s