Драган Симовић: ЉУБАВ ПРЕМА СРБСТВУ


Благодаран сам свим србским непријатељима, душманима и вразима што су својом болесном србомржњом у мени пробудили чудесну  божанствену и ничим земаљским мерљиву Љубав према Србству.

Да не би толике њихове мржње према Србству – можда!? – не би било ни оволике моје Љубави према Србству.

Но, једноме се, ипак, чудом чудим: како србски непријатељи, душмани и врази благе везе ни о чему немају; како нису били свесни, да ће њихова толика мржња према Србству пробудити и покренути чудесну и божанску Љубав према Србству на другој страни, међу расним, пробуђеним и освешћеним Србима и Србкињама, и, да ће, на концу, та чудесна и божанска енергија Љубави према Србству живим огњем сажећи све оне који су мржњом према Србству задојени.

Зато молим све србске непријатеље, душмане и враге, нека још силније, још јаче мрзе Србство, да би Србство у Љубави нарастало све више и више, чак – до звезда и сунаца!

Advertisements

One comment

  1. Милан

    Песниче … закон физике … опруга , што је више стежеш… она ће више одскочити у овом случају према божанској енергији љубави према србству… зато сви наши душмани имају проблем са нама … нас штити чиста космичка логика… снага …љубав….

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s