Драган Симовић: О ЈЕЗИКУ ТИ ПОЈЕМ, РОДЕ МОЈ ЗВЕЗДАНИ!


(Врлом ми пријатељу Соколу са Велебита, Белом Србину, Витезу Праисконог Реда, Ратнику и Пчелару посвећујем ове лирске записе.)

Ноћ Сварога је истекла, и сада смо у Јутру Светог Дана Сварога када морамо много што-шта да освестимо и разјаснимо, а превасходно неке речи и појмове у ВедСрбском Језику, будући да све забуне и заблуде у свету и полазе од незнања и неосећања Бића Језика.

Будући да смо ми нараштај који није темељно образован, већ збрда-здола „едукован“ у усташко-комунистичким и рептило-ватиканским „школама“, стога нам се често дешава да бркамо битне и суште појмове или их, пак, тумачимо на начин који није у Духу ВедСрбског Језика.

Одмах да кажем да је ВедСрбски Језик – Језик Мајка, Језик Белих Богова, те се тај Језик не може ни схватати ни појимати ни тумачити на начин како се схватају, појимају и тумаче неки ини вештачки и на силу створени језици, као што је енглески, на прилику.

ВедСрбски Језик је Језик Простора, Времена и Вечости, а то значи, да има Пет Пространстава, Пет Димензија, те да, истовремено, има и Хоризонталу и Вертикалу, што ниједан други језик на Планети нема.

За оне којима су ближе савремене дигиталне и космичке технологије, рећи ћу: ВедСрбски Језик јесте Језик Холограм, али Холограм Белих Божанстава; Језик Који Следи Пут Светлости, Језик Који Се Простире На Поткама Вечнога Стварања.

Савремени збрда-здола едуковани (али никада образовани!) „србски“ језикословци, „србски“ филолози и лингвисти – по угледу на неке назови „језике“, једнопросторне, једнодимензионалне, искључиво линеарне илити  хоризонталне „језике“, а по диктату сорошевских, родно-равноправих и рептило-феминистичких фондација – врше силовања, мучења и черечења Бића и Сушта ВедСрбског Језика.

 Биће и Сушт ВедСрбског Језика је, примера ради, за седам ступњева изнад енглеског језика, и, оно што се може применити на енгелски, или било који други нижи језик, на ВедСрбски Језик не може, и не сме!

Бићу и Духу ВедСрбског Језика су посве страна бесловесна „творења“ „идиотизама“– по угледу на рептило-енглески – као што су: судијица, научница, адвокатица, филологиница, капетаница, пуковница, генералица, маршалица…

Уз име сваке Беле Србкиње, ма којега занимања и позвања била, може да стоји – што и јесте у Духу Бића и Сушта ВедСрбског Језика: судија, научник, филолог, лингвиста, адвокат, капетан, пуковник, генерал или маршал, а да се, притом, ни најмање не понизи, повреди или умањи њено Женско Начело, њено Родно (Полно) Биће.

Само „школовани“ (по атлантистичко-рептилским камповима) идиоти и дебили могу да врше таква силовања, мучења и черечења Бића ВедСрбског Језика!

Немојмо дозволити да „едуковани“ рептилски „фах идиоти“, излетели из Сорошевог шињела, загађују, погане и трују наш Свети ВедСрбски Језик!

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s