Милица Вила Раданска: ПОЗДРАВЉАЈМО НАШЕГ ДУХОВНОГ СУНЧАНОГ ОЦА


Резултат слика за сварог, слике
У свету сенки и утвара-кажеш иза људи-иза каквих људи-размонтираних-раздешених-духом пали-дејствовали су и стварале су се још веће опсене и омаје – у праву је Никола Алексић – то су умоболни-вођени мрачним мислима паразита-шта нам је све рађено и које боли,муке,су преживели људи-од оних невидљивих-који су отпали од Творца-кад се погледа добро је, уопште и ово што постоји. И поново се враћају и рађају ти запоседнути-са још нижим степеном људскости у себи-још веће незнање и пустош на Мидгарду да праве-расчовечују Човека и удаљавају од Творца свим омајама и опсенама-праве физичке,умне-робове-све да би се загушила душа и исисала стваралачка енергија душе (а душа која ствара она стално расте) преморен ,нарађен-исцрпљен Људ-не зна шта га је снашло и све своје потенцијалне дарове троши-на угађању другоме, на замајавању самог себе у свом незнању-јер такво је спољно уређење-оковало је сваку слободу – само рад, новац, новац – само да се преживи и има за не дај боже!
Али ту су Аватари-несаломиви-придошли из Вечности који су сишли да све то покосе, протерају својим Светлим Знањем и подигну Истину – Високо, О  Духу  Човека – да најближе међу Творца у свој најрођенији Род-коначно- Постоји, то ће бити и већ јесте, јер видим владавину Богочовека у Светлом Постању! 
Здраво Живо Бели Срби и  Здраво Живо Беле Србкиње – да нас има у што већем броју Дај Боже-Дај Боже!!  
Поздрављајмо Нашег Духовног Сунчаног Оца својим-Будним  Постојањем и одајмо му-наклон за  Вечну-Част и Славу уз речи: Слава Сунцу, Слава Сварогу СЛАВА,СЛАВА ,СЛАВА! – Слава Боговима и Прецима нашим -Слава-Слава-Слава! – да осунчају наше душе у још већем Благодару!!
Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s