Драган Симовић: Кретенизација и дебилизицајија србског друштва


Сродна слика

Већина јавних, електронских и тисканих медија у Србији, налази се у рукама или корисних идиота, кретена и дебила или, пак,  заклетих србомрзаца из западних атлантистичких земаља.

Преко тих идиотских медија, уз помоћ шудра и парија из атлантистичког невладиног сектора, спроводи се кретенизација и дебилизација народа.

Космички паразити и рептили – из Ватикана и Брисела, Лондона и Вашингтона – на сва кључна места у јавном медијском, информативном и информационом простору у Србији постављају искључиво корисне идиоте, кретене и  дебиле, сподобе и персоне чија је интелигенција, чији је разум и свесност, на ступњу једног бесловесног бића.

Преко којекаквих „фарми“, „парова“ и „задруга“ врши се рептилско депрограмирање и репрограмирање осиромашеног, ојађеног, хипнотисаног и до краја пониженог србског јавног мњења.

Ти идиотски медији, као и атлантистички невладин сектор, јесу опаснији и погубнији по Србство од свих бомби које су икада бацане на Србију.

Само власт која је под изравном контролом предатора и рептила из атлантистичких центара моћи може да уважава и толерише идиотске и кретенске ријалити програме који сваког мислећег, свесног и самобитног човека понижавају до скота!

Учесници свих тих идиотских и кретенских ријалитија у Србији јесу сподобе, сенке и утваре, од паразита и рептила програмиране за бестијалне, кереће сексуалне оргије, сподобе које више личе на вреће меса и костију (јер, сем меса и костију ничега другог и немају!), неголи на словесна људска бића.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s