Драган Симовић: ДОЛАЗИ ДАН СВАРОГА ТРОСУНЧАНОГ


Резултат слика за сварог, слике

Западњаци и атлантисти, злотвори и крволоци, долази Дан,  Наш Дан – Дан Сварога, Дан у којему ћемо с вама сводити рачуне за сва минула столећа и тисућлећа у којима сте нас сатирали и затирали.

Западњаци и атлантисти, репоње и рогоње, долази Дан, Наш Дан – Дан Сварога, када ћете нам на коленима полагати рачуне за сваког убијеног Србина и сваку убијену Србкињу, за свако уморено србско дете и сваку силовану србску мајку.

Западњаци и атлантисти, најпоганији изроде и олоше људски, долази Дан, Наш Дан – Дан Сварога, када ћемо вас гонити и сатирати: како на земљи тако и под земљом, како у  води тако и над водом, како по низинама тако и по висинама.

Западњаци и атлантисти, расо јакрепска и мајмунска, долази Дан, Наш Дан – Дан Сварога, када вам нигде мира и уточишта неће бити, када ћете свуда шибани и сатирани бити, и, када ћете живе буктиње у Огњу Живоме бити, живе буктиње у Огњу Белих Богова Србских.

Западњаци и атлантисти, трулежне љуштуре и смрдљиве вреће меса и костију, долази Дан, Наш Дан – Дан Сварога Тросунчаног, када ћете у ужасу схватити, да вам ништа ни заборавили ни опростили нисмо, да смо све памтили кроз сва столећа и тисућлећа и, чекали Тај Дан, Наш Дан, Дан у којему ће Сварог Тросунчани Живи Огањ на вас и на пород ваш, јакрепски и мајмунски, у један мах избљувати.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s