Милица Вила Раданска: ЈЕЗИК ЈЕ ТВОЈЕ БИЋЕ ТВОГ СВЕТЛОГ ИЛИ ТАМНОГ ПУТА


Резултат слика за СЛОВЕНСКА БОГИЊА ЛАДА, СЛИКЕ РУСКИХ АУТОРА

Тако, некад ми наиђе нека туга (где је мој Род-ја волим оне око себе и поштујем -кога треба да поштујем-али они имају своје виђење-које више води успавани програм-и свака близина са њима-некада је осетиш као тежина-не проналазим себе поред њих (али ипак их волим зато што постоје-њихову доброту и лепоту-и они ће једног дана кренути ка буђењу-кад њихова душа одлучи да је време).

Ми обитавамо у свету корисних идиота-истина велика-тако је до највиших висина-само ко јасно види- такав систем ствара заразе у језику (у нашој души) знамо тек сада  јасније да је Језик лично Биће сваког појединца које га води на свом путу-који сами стварамо–Језик обликује нашу духовну душевну Будну-свесну  путању-прво на невидљив па следе видљиви осећаји кроз живу реч!

У школама долази до прекида сваке будности (високе свесности) унутарње са садашњим треном-и полако почиње отварање -бубање-много информација-за научити напамет и одлагати негде у својој глави-да би касније кроз живот могао да пратиш остале већ наметнуте роботске програме-ту су разни квизови-који те лове за новац- и др. струке (уместо да будеш стваралац и свако личност за себе-не смеш се издвајати-већ ћемо учити сви као једно-неко што нам даје).

Тако да видим своју сестру-која је још у сада трену-плаче од толико информација-то се душа буни-буни-разне емоције притисак због оцена који се осећа (додељивање-и вредновање од стране учитеља -хваљење-ти си одличан-добар-све то оставља утисак -(држе се мамци  који  децу  залуђују).

И тако од тог силног продора разних зараза-мисли  почнеш да чујеш у глави-допустио си временом да уђу у тебе (све те ниже емоције), сва та небића – кроз језик која су већином-вештачки научена и силом усвојена-стране заразе успаваног програма!

Тако да си сада спреман-да будеш као већина -у спољном поробљеном свету-како је то лукаво-невиђено-условљен си хтео ти или не (има оних великих душа које-прођу преко тога и не дају се заробити и поред тог силног поништавања своје бити-то су великани).

Тако научен-временом полако испливавају разне  емоције, страхови- бесови, љутње, мржње-и видимо да почиње временом-да та грубост излази кроз реч-која је још од школе убацивана-(то је та  површност учења)-духовна отупљеност-тада излазе прљаве речи-које кад се изговоре-осећа се олакшање-постају као сасвим обичне -нормалне -и те речи (поново те робе за даљи живот-за даљу карму) и тако у круг -све док се Коначно разјасни свима:

Да је Језик твоје Биће твог светлог или тамног пута-и када то почне да се учи у школама-и Истина покаже-подићи ће се Свест о употреби Језика -као  Свесног Бића-своје-(личне) душе!

Из таквог учења настаје и интелигентна потуљеност-лукавство-потуљено додворавање-које видимо да просечног-наивног -добродушног човека-само заробљује, док лукавство влада-прљаво-прљаво!

Кроз школство-наметнуто-Срби су  учили неистину о себи-лажи-лажи-тако да је и то довело до-великог духовног пада-једног народа-потуљено и притајено ратовање-таква сурова неистина само квари душу, а кад се душа тамни- временом испливавају прљаве речи (да би се душа олакшала од тог терета-она сама себе поништава физички-да би се сачувала бар њена суштина у чистоти-ослобађа се зараза) тако да се све дубље и дубље тоне и призивају спољне заразе и долази до  сталног сукоба!

Овде се одвијају невидљиви напади-који се касније пресликавају на видљиво-и тако они најнижег степена свесности постају -добри домаћини за контролисање остатка човечанства-не дају ти да будеш Свој у Себи, Један од Рода-тј. Вечан из Вечности-тога се они највише и плаше Будности Живе  Душе уз стално присуство Бога Оца Творца!

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s