Милица Вила Раданска: Убрзање се у ваздуху осећа


Резултат слика за слике природе

Осећа се нека пометња-узбуркало се много тога-убрзање се у ваздуху осећа-промена нам стиже-али пре те промене може бити-хладно- у сваком смислу!

И птичице ужурбано лете, и лептирићи журе, и ево га Отац Сварог се пробија кроз наоблачено небо-док ти ово пишем-осветљава кровове, осветљава ваздух-шаље свој свети дух кроз Вечну светлост!

А Неке нове зоре свићу над Србством и Србијом-Истина -Огромна- Свака Част -много тога си склопио у једном запису-свака реченица је по једна тема-о којој се може -писати-писати

Што свевамо-то нам се и устини дешава-па када почне школа да те заглупљује-тешко и може доћи до тог светлог сневања-вечног живота-јер за такве помисли треба велика чистота, светли дух, чистота мисли, срца, душе и најважније чиста – отворена Свест-до Вертикале Творца- а сада у овом времену је поробљена-јер суровост спољног света влада са свих страна- исисавање- поробљавање- можда то јаке, здраве душе-толико и не осете-тај рат свеобухватни (и прошли и будући) који се сада раширио у овом времену.

Окрећу се и мељу,узрок-последицу-док упоредо они највиших висина преобликују сада прошлу будућност за Светлију Вечност-јер ми радимо за  Вечну Вечност!

Да се рат на овој планет води за душе-то је тако јасно-да јасније не може бити-барем мени-само посматрање нам на то указује.

Чини ми се да је наша планета тренутно јако осветљена неком великом планетом која је као Сунце-светли-док је наша планета јако тамна- и мања згуснуло се и сакупило све прљаво на њој-и кад се још више приближи та Планета Светлости нама као да жели да нас упије, осветли у себе, ослободи, може доћи до спољних страхота-као што видимо да се пометње дешавају-ужаси-све док могу да исисавају, испију нашу слабост-да искористе још преостало време -до коначног -Осветљења и Ослобођења у Светлости-(та Ноћ је све и свашта довукла и сада нам долази Дан; Дан-у Том мраку смо ипак сачували себе- и створили Мит. Ипак су и тада Душе Радиле за Бога Оца Творца-мучена су и тада и убијана наша тела-да би нам ослабили Дух из Вечности, али не -само смо ојачали (наша слабост је настала оног трена -када смо одвојени од Творца-а овај систем спољни то ради увелико и видљиво и невидљиво).

Резултат слика за слике природе
Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s