Драган Симовић: ПЕСНИКОВА ПОСЛАНИЦА ПРОБУЂЕНОМ И ОСВЕШЋЕНОМ СРБСТВУ


Резултат слика за песник драган симовић, слике

Одавно се питам: зашто србски сајтови, портали и блогови, зашто србске интернет телевизије испод својих текстова и емисија објављују србомрзачке коментаре, и тиме само кваре и погане све оно дивотно што осмисле, створе и уреде?!

Напросто, уредници и администратори морају одмах да бришу све такве бесловесне, идиотске и кретенске коментаре који, уистини, и нису никакви сувисли коментари, већ бљувотине србомрзачке некултурне и неписмене фукаре.

Уколико власници, уредници и сарадници родољубивих србских портала, сајтова и телевизија не заузму СРБСКИ СТАВ, онда ће и сами, свесно или несвесно, да саучествују у ругању и пљувању по Србству заједно са бесловесном руљом и фукаром која сем мржње према Србству ничега сувислог и паметног нема.

И још нешто.

Сви сувисли коментари на србским медијима – АКО СУ, УИСТИНИ, СРБСКИ! – морају бити писани србском азбуком, а не рогатом србомрзачком ватиканском латинштином, зато што су – по природи и суштини својој – сви ти медији и иначе намењени пробуђеним, самосвесним и самобитним Србима и Србкињама, а не некаквом изроду, олошу и шљаму што кипти и пенуша од србомржње!

Не знам како се ви осећате, али ја се веома лоше осећам када на србским родољубивим медијима, испод текста или видео записа освешћеног и самобитног Србина или освешћене и самобитне Србкиње, наиђем на бљувотине у виду коментара неког србомрзачког репоње и, то још писане одвратном, „рогатом“ или „ћелавом“ латинштином.

Власници, уредници и администратори таквих србских родољубивих медија имају две могућности: или да бришу само те србомрзачке бљувотине, или, пак, да посве укину било какве коментаре!

Овако само трујемо и поганимо све оно што нам је свето, битно и сушто!

(Ово што овде писах проследите свим својим пријатељима који руководе србским родољубивим медијима.)

Advertisements

One comment

  1. Соко са Велебита

    Када би уместо ових коментара били поговори , верујем да би било мање бљувотина , грозних порука и спрдње на те садржаје ! А још када би смо писали и имали своје писмо Србицу, где би нам так тада био крај !

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s