Драган Симовић: У СВЕТУ ОМАЈА И ОПСЕНА


УВИДИ ИЗ АКАШЕ

Сродна слика

Када са Разине ВедСрбске СамоСвести сазерцавамо светове око себе, онда нам све бива доступно, видљиво и јасно.

Разина (Раван, Ступањ, Лествица) ВедСрбске СамоСвести јесте Видовито Знање Ведских Богова.

Зашто су се минулих столећа догођала тако честа, ужасна и грозна страдања ВедСрба?

Зато што су ВедСрби – омађијани и хипнотисани хазаро-кршћанством, ватиканизмом, латинизмом, језуитизмом, рептилизмом и хазаризмом – напустили Поље ВедСрбске СамоСвести, напустили Видовита Знања Ведских Богова,те свет видљиви као и ине светове невидљиве почели да проматрају са хазаро-рептилских „материјалистичких“, „позитивистичких“, „интелектуалних разина“, са разина  омаја, илузија и опсена.

Рептило-хазарија илити хазаро-рептилија – преко Ватикана, Тевтонаца, Англа и Саксонаца – већ тисућлећима влада овим видљивим светом.

Да би хазаро-рептилија могла да пороби човечански свет, морала је пре тога да створи хибридне паразитско-рептилске човеколике расе које ће бити њихова ударна и освајачка песница, њихова демонска и звериња војска.

Створили су Тевтонце, Англе и Сакосонце који нису наша Раса нити су од нашег Звезданог Рода.

То је раса паразита и рептила у људској љуштури, раса без душе и божанске свести, раса машина и робота-убица.

Када свет сагледавамо са Разине ВедСрбске СамоСвести, из Видовитог Знања Белих Богова, тада јасно видимо и схватамо, да су све освајачке и крваве ратове у минулиим столећима, једнако као и дан-дањи, водили крволочни Тевтонци, Англи и Саксонци укрштени са Хазарима.

Они су творци кршћанства и ислама, комунизма и бољшевизма, нацизма и фашизма, мундијализма и глобализма, као и свих иних мрачних рептилских и сатанистичких религија и идеологија диљем и широм свеколиког словесног света.

Словене и Германе – два велика Ведска, Хиперборејска и Аријевска Рода – разорили су и уништили изнутра Рептило-Хазари укрштени са Тевтонцима, Англима и Саксонцима.

Бољшевизам у Русији као и нацизам у Немачкој створени су у једној те истој хазаро-рептилској, тевтонско-англосаксонској кухињи, с намером да се разоре и до краја униште Словени и Германи.  

Само још успавани и неосвешћени, људи поробљеног ума и сужене свети, могу да поверују, како је, ето, Хитлеров нацизам био последњи покушај да се одбрани Аријевски Дух у Европи.

Истина је посве супротна и опречна овој илузији и опсени: управо су Хитлеров нацизам, једнако као и Лењинов бољшевизам, посве уништили Аријевски Дух у Европи за сва времена.

Ако се у Русији још донекле и сачувао Ведски, Аријевски Дух, дотле је у Немачкој посве уништен.

У данашњој Немачкој нема ни пет посто од негдашњих Аријеваца – сви су изгинули у грозном рату против Ведских Аријеваца у Русији, док су расне Немице Аријевке, после ужасног и грозног рата, похрлиле у загрљај Хазарима с ову и с ону страну Атлантика.

Данашња Немачка је карикатура и спрдња Древног Аријевског Духа.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s