Драган Симовић: ТАЈНА ЗНАЊА ВИСОКЕ РАСЕ


Резултат слика за ПЕСНИК ДРАГАН СИМОВИЋ, СЛИКЕ

Ведска тајна духовна наука одавно зна, да се унутар саме људске расе, Високе Расе, води вечити рат између људи и нељуди, односно, између светлих бића Високе Расе, на једној, и тамних нижих небића, небића псоглавих и змијоглавих раса, на другој страни.

Будући да су били у видовитом знању Белих Богова, наши Древни Преци могли су, већ при првом сусрету, да распознају: ко је ко, ко је какав, и, ко је чији.

Они су, будући видовити, могли да виде не само видљива, физичка тела људи, него и невидљива, онострана – душевна, духовна, умна и свесна тела.

Кад би ведски човек срео некога ко издалека личи на човека, знао би одмах, у трену сагледавши, да ли је тај којега је срео: светло или тамно суштаство, да ли припада Великој Раси људи, или, пак, нижим човеколиким, псоглавим и змијоглавим расама.

Ниједна девојка, у Древних Белих Срба, није могла да се уда, док видовити звездочатац не прочата (данас би рекли: уради наталну карту), да ли тај девојчин изабраник припада Високој Раси људи, или је, штавише, прикривени псоглави и змијоглави у љуштури човека.

Ми смо та видовита знања Белих Богова давно изгубили, па се тако данас дешава, да, рецимо, расна Бела Србкиња Високе Расе –  будући да ни она сама нити ико из њенога рода није у видовитом знању Белих Богова – изабере погрешног момка, будућег женика, из ниже расе псоглавих и змијоглавих од којега ће, после неког кратког времена,  страдати скупа са својом децом.

Ниже расе псоглавих и змијоглавих убачене су – генетским инжењерингом космичких готована и репоња,  инжињерингом који се столећима и тисућлећима тајно спроводи – у све родове и народе Високе Расе, тако да их је, без видовитог знања Белих Богова, скоро немогуће изравно, при првом сусрету, открити и препознати.

Но, они се чак и без видовитог знања, а у ери теслијанске дигиталне (божанствене) технологије, на један посредан начин – и те како јасно и прецизно – могу открити и раскринкати: путем генетског и светлосног родослова (ДНК-генеалогије), те преко крвне групе (посве су различите крвне групе људи и нељуди, биљоједа и месоједа-људождера), као и путем кармичког разчатања (тумачења, толковања) наталних карата, илити судбинског распореда планета и звезда по рождаственим (хороскопским) кућама.

Песнички речено: ниједна расна, самосвесна и самобитна Бела Србкиња не би смела да се удаје за изабраног момка све док се не уради ова древна ведска – а, истовремено, и савремена – стручна, научна и вишестрана анализа, како би Та Сушта Бела Србкиња знала: да ли њен изабраник припада Високој Раси светлих бића, или, пак, нижим расама псоглавих и змијоглавих тамних небића!

Јер, уколико се догоди да погреши, то је може скупо – а некада и самог живота – стајати!

Сведоци смо, да у овоме времену од својих погрешно изабраних мужева, страдају, скупа са својом децом, многе расне, племените и часне Беле Србкиње.

(Ово су увиди из Акаше које ноћас, иза изненадног буђења, примих.)

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s