Драган Симовић: ПЕСНИКОВА ПОСЛАНИЦА БЕЛОМ СРБСТВУ


P1200813

 

Колико има Срба који се никаквим благом овога света не могу купити нити се и на трен један пожеле икада и икоме продати, толико ће и Србство бити јако.

Колико има Срба који верују у своје аријевске Претке (у Претке који су рођени Одозго!) и у своје божанско Порекло, толико ће и Србство бити јако.

Колико има Срба који љубе свога Брата, и хоће Брата за Брата, а смели су и дични пред сваким гордим туђином, толико ће и Србство бити јако.

Колико има слободних, пробуђених, посвећених и освешћених Срба, који се диче Пореклом својим србским, толико ће и Србство бити јако.

Колико има Срба који знаду, да је то што су рођени  (као) Срби, велика Милост Оца Сварога, и велика Љубав Сербоне Мајке, и велики Благослов Божанских Предака, толико ће и Србство бити јако.

Колико има Срба који дично и достојно корачају Унутарњим Путем Светлости, и чувају Тајна Знања својих Белих Богова, толико ће и Србство бити јако.

И, заиста, Србство ће бити онолико јако, онолико моћно, онолико мудро, онолико вечно, колико је јак, моћан, мудар и вечан сваки ведски Србин.

Сваки ВедСрбин, и свака ВедСрбкиња!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s