Драган Симовић: О заборављеним знањима наших ведских предака


Резултат слика за песник драган симовић, слике

Због језуита, човечанство се већ тисућлећима врти у зачараном кругу.

Скоро да свих ових минулих столећа није било никаквог битног и суштог напретка човечанства.

Технолошки напредак јесте само димна завеса за бесловесну светину и руљу.

Чим крене неки умни и духовни напредак у свету (као што је то бивало у другој половини деветнаестог и првој половини двадесетог века), језуити одмах измисле и створе ратове.

Свим ратовима, у последњих тисућу година – свеједно да ли мањим (локалним) или светским – руководили су, и руководе, језуити.

Они су управаљали, а и данас једнако управљају, свим царским и краљевским породицама, свим владама и државама, свим радничким, друштвеним и револуционарним покретима.

Они су творци свих тајних друштава, свих идеологија и религија, свих планетарних партија и организација.

Масони – као, уосталом, и темплари, розенкројцери, либерали, мундијалисти и комунисти – нису ништа друго до ли лево или десно крило језуита.

Ми, Срби, због наивности наше и необавештености (а необавештени су, по правилу, и наивни!) губили смо све ратове, чак и онда када смо их наизглед добијали, само зато што нисмо хтели, или смели, да упознамо своје душмане, што смо завлачили главу у песак управо онда када је требало да будемо буднији него икад.

Нисмо схватили, да су комунисти само прерушени језуити, једнако као што су то били фашисти и нацисти; нисмо схватили, да између усташа и комуниста нема никакве разлике, да су и једни и други језуитски крволоци у разнима видовима и издањима.

(Само још необавештени и неосвешћени могу да поверују, да су се Хитлер и нацисти око њега борили за аријевску расу – напротив! – они су у договору са Стаљином и бољшевицима, те италијанским фашистима и хрватским усташама, свуда по Европи и буквално затирали многе аријевске родове.

Стаљину и Хитлеру су од језуитских крволока додељене главне улоге у крвавој светској позоришној представи, у крвавој представи за бесловесну светину и руљу, како би лукаво осмишљеним удруженим злочинима до корена уништавали аријевска племена: по Русији, Белорусији, Украјини, Пољској, Србији, Југославији, па и самој Немачкој.

У Другом светском рату у Русији, Белорусији, Украјини, Пољској и Немачкој убијено је преко четрдесет милиона Сверних Аријеваца, а на просторима негдашње Југославије, у оба светска рата, око три милиона Јужних Аријеваца, Срба Аријеваца.)

Језуити су данас прерушени у демократе, атлантисте, ционисте и глобалисте, а ми, замађијани и слуђени, имамо илузију, да живимо у цивилизованом, прогресивном, напредном и културном свету.

Сутра ће се, опет, прерушити у нешто посве друго, нешто, тобож, ново, но, увек ће то бити једни те исти – лукави, подмукли и потуљени – језуити!

Сада се, само по себи, намеће сушто питање: како се борити против језуита?

Борити се ведским знањем, ведањем, свешћу и освешћивањем, мудрошћу наших ведских и божанских предака.

Борити се тајно и онострано, духом и свешћу, борити се будношћу.

Сваки такав рат – верујте ми! – унапред добијамо, и то још без жртава.

Не смеју никада више да нам се понове погроми из двадесетог века!

У двадесетом веку – ако смо искрени према себи – нисмо добили ниједан рат, само зато што смо, због наивности своје и незнања својега, биолошки и духовно преполовљени.

Јер, по чему смо то ми победници, ако смо изгубили половину својега племена и рода, и, ако смо изгубили свој сушти идентитет, своју културу и традицију?!

Advertisements

2 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s