Коментар Мирослава Поповића: Издражавам дубоку захвалност и поштовање према дјелу Олге Луковић Пјановић


Сродна слика

Изражавам дубоку захвалност и поштовање према дјелу Олге Луковић Пјановић. Исто тако и аутору овог прилога Станислави Вуковић.
Имам обавезу да овај текст поставим на мрежу и да подјелим са једним бројем пријатеља жедним знања из ове области, из дубине Нашег прапостојања.
Шта то прижељкују вјековни непријатељи према Нама, и јесте управо питање због сазнања да су дубоко свјесни истине о Србима као мајком свим европским народима и шире. Зашто се онда чудити њиховом непрекидном намјером да Нас сатру и баце у таму заборава. Готово огромна већина нас преосталих данас не можемо да схватимо нити да појмимо болесну мржњу запада према Нама. И данас гледамо и слушамо преко медија бјесомучне нападе према Нама са несхватљивим разлозима. Запад се никада неће огласити шта им је темељни разлог да Нас искорјене, јер, да то кажу, признали би историјску истину о Нама. Будући да истина полако и сигурно испливава у задњих стотинак година свједоци смо настанка нечег још апсурднијег. Новокомпонованим народима из бивше Југославије све до данас (хрвати , бошњаци, македонци, црногорци) унутар њиховог интелектуалног слоја, није ни мало срамно да посежу за присвајањем ових епохалних сазнања о Нашем прапоријеклу. Ради се о допунском фронту борбе који се зове културоцидом над Србима.
Дакле, стријеле убојите према Нама нису нити случајне нити безазлене и имају своје исходиште тамо гдје на западу постепено превладава највећи од највећих – ЛАЖАЦ.

 

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s