Милица са Радана: ЈЕДИНО ПРАВИ СРБ МОЖЕ ДА ИЗДРЖИ ТАЈ СИЛНИ УДАР ТАМЕ


Сродна слика
 Код великих Душа –услед тих великих  притиска таме буди се (равнотежа светла ) светла  суштина Човека-за одбрану-за одржање-за опстанак, за  свој Род у Правди-да Живи-свесно у Будности-сваки дан.
Зато смо и овде -(за одбрану Светлости-Творца )–( гори-Човек у Светлости свог пламена).
Једино Прави Срб-може да издржи тај силни удар таме -и да не поклекне и падне -већ се при том удару-он чисти (од свих зараза ,варки,омаја)“Сагорева“-у тиху са собом  све нечисто-Буди пламен свог светла.
И тада се повезује са својом најдубљом тишином -са својим Извором Вечног Безкраја и Васкрсава у још већој снази, мудрости и лепоти за даље-(то је тајна Србског Рода -која га чува-у најтежим временима-јер Срб није само у овом свету-он је и у оном свету-одакле је потеко увек повезан са својим прецима и потомцима-са својим невидљивим Небеским Чуварима – Белим Боговима – Белим Богињама-у својој природности додирује се преко своје душе  са свима-Велики је Бели Србин и Велика је Бела Србкиња!
Тако да изгледа  на Велику Светлост иде и велика тама-и настаје прочишћење-ипак је ово планета – заражена незнањем -зато се и на Светлост стално удара-прочистило се доста тога-у Белини-а нама остаје да држимо – Свесни Штит за одбрану свих!
Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s