Уредништво Србског Журнала: Поштоваоцима песничке речи Драгана Симовића!


Свима који су Песника поштовали, волели, који су са њим живели свакога дана реч коју је писао,  препоручујемо преузимање текстова и песама, објављеним на Србском Журналу од 12. децембра, 2018.године.

У наступајућем периоду биће објављиване најдраже песме и записи нашег Песника. Посебно указујемо и на опроштајни текст Миодрага Новаковића, главног уредника Србског Журнала, дугогодишњег пријатеља Драгана Симовића, без чијег залагања не бисмо могли да се са нашим Песником зближимо,  да се са њим радујемо, да тугујемо, да учимо да прашатамо, живот да волимо и изнад свега да са њим и од њега о нама самима учимо.

Током месеца јануара, наступајуће године, уредништво овога блога преузеће Владан Пантелић, такође, дугогодишњи пријатељ нашег Песника и Ива Симовић,  кћер Песникова.

Ово је уједно и обавештење читаоцима да ће Србски Журнал наставити да живи и остварује Песникову мисију буђења Рода Србскога као и свеколиког човечанства.

Дан Сварога увелико нараста, рекао би Плави Вилењак!

Advertisements

3 comments

 1. Жељко Стрика

  умјесто посљедњег поздрава

  ти оде кораком лаганим,
  лаганим
  као румени облаци
  на којима сада пловиш
  и
  са којих нас посматраш
  и
  шапћеш нам одговоре
  на сва наша питања.

 2. Мирослав Поповић

  Како је дивна Његова оставштина, како је племенито радио, како се винуо у висине подижући се из дубина правремена Прасрба, носећи Нам на видјело бисер свјетла знања о Нама, оног Знања за које смо мислили да припада некима тамо другима.
  Хвала ти Драгане

 3. Милан

  Подршка за Иву и Владана,
  Светлост.. Љубав……Истина…Снови …морају и даље да путују…
  То су енергије Живота и Смисла нашег битисања овде на Гаји….
  Наш Велики Драган Песник наћи ће већ начина да нам знаковима покрај наших животних путева укаже и помогне у свему томе… Мисим и знам да је то једина жеља нашег Драгана … Морамо то поштовати зарад нас самих … морамо изказати снагу за даље ….. јер друге нема … Ја ћу свој изграђени однос са Драганом покушати и даље да пренесем у својим будућим коментарима…. Тешко јесте … празнина и неверица остају у нашим срцима… али Творац и Драган траже од нас да идемо даље. Свако Добро Свима

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s