ОДНОСИ И СЕКСУАЛНОСТ У ПЕТОЈ ДИМЕНЗИЈИ


Владан Пантелић: Адама  говори о Љубави

Љубав је Једини Бог

 Љубав је сила која је створила свет

 Љубав је Сварожница у мистерији крста

Љубав је лептир на белој ружи

          Љубав је пчела – градитељка саћа

Љубав је откуцај срца

Љубав је песма тетреба у мојој Тијанији

Адама, Првосвештеница у Телосу актуријанском, на моћан начин говори

о истинској Љубави која спаја, која даје слободу, која опија, која испуњава.

Говори о Љубави без партнера, Љубави са партнером, деци Љубави, Јединсту са Богом.

Диван, предиван текст, скинут са Фејсбука, диван, предиван текст…

.

.

Адама, високи свештеник у Телосу, нам говори о односима између мушкараца и жена у Телосу.

.

Право је задовољство за мене да проведем неко време са вама у вашем енергетском пољу док читате моје речи. Моја искрена жеља је да вам помогнем да боље разумете Божје Законе и њихову примену.

Начин на који живимо у Телосу не разликује се много од других галактичких заједница у овом Сунчевом систему или Универзуму. Живимо и примењујемо универзалне законе који су исти за све. Начин живота од једне цивилизације до друге може се разликовати у различитим степенима, али основни принципи су исти за све. Можете га назвати „јединство или универзална свест“..

Наши односи и сексуални аспект у Телосу одражавају много зрелију и еволуиранију свест од ваше у разумевању различитих аспеката Љубави. За почетак, термин за односе је „јединство“ у јединству, у загрљају искуства божанске љубави. Већ дуго времена у вашој димензији односи су засновани на свести о дуалности. Сада, драги пријатељи, уморили сте се од ове врсте односа који не функционише и не задовољава жеље вашег срца.

Ваши су вам односи у већини случајева изазвали различите боли и носталгије. Сада тежите бољем разумевању односа. Многи од вас се буде из искривљеног програмирања односа и сада настоје да уравнотеже мушку и женску енергију унутар свог бића.

Пре свега, знајте да све почиње са вама. Ваше „друго ЈА“ је само огледало преко којег можете да се развијате и да учите. Нико те не може волети више него што можеш волети себе, баш као што не можеш никога волети више од себе. Кад год тражите некога да вам дâ љубав коју нисте у стању да дате себи, ви стварате потребу. Морате да инкарнирате одговарајућу равнотежу да бисте привукли врсту односа који желите, у супротном однос ће се заснивати на нужности, а не на јединству.

Ово, моји пријатељи, никада неће деловати, барем не задуго. Запамтите да у незадовољавајућем односу два партнера рефлектују једно другом неравнотежу, поседовање, нереална очекивања, контролу, манипулацију и тако даље. Кад год је особа комплетна и целосна у свом Себству, са уравнотеженом женском и мушком енергијом, она је заљубљена у себе и не треба никог другог да би била емоционално задовољена. Она се осећа целом, срећном и оствареном. Дише радост живљења са или без партнера. Она не осећа унутрашњу празнину коју осећају бића у којима вибрира недостајање и неуравнотеженост.

Када се достигне та равнотежа, онда и само онда „ја јесам“ вашег бића позива да се у вашем животу појави добар однос, у хармонији са вашом жељом и вашим тренутком. Ово „божанско јединство“ са двоструким пламеном вашег срца може се манифестовати само у вашем животу уз дозволу вашег Вишег Ја.

У Телосу се толико поштујемо да нико од нас никада не би прихватио или био задовољан односом који би био мањи од 100% задовољства на свим нивоима. У нашем друштву ми сматрамо да смо једнаки и међусебно поштујемо божанство и пут душе. Иако се ваше друштво прогресивно развија, а жене се отварају својим женским потенцијалима као равноправни партнери, још увек има превише жена које се суочавају са неједнакостима као и са вербалним и физичким насиљем. Не осећају се вредним да буду вољене и толеришу ударце, лишавање и кршење њиховог интегритета и слободе. Превише је жена још увек мисле да је то оно што заслужују, и виде увредљиве односе као нормалан начин живота. Још трагичније, постоји неколико земаља у којима жене немају апсолутно никаква права.

У нашем друштву као и у свим развијеним друштвима мушкарци и жене себе виде као аспекте Бога. Жена представља аспект Божанске Мајке, а мушкарац представља Божанског Оца. Част је и поштовање међу паровима све време. То не значи да се они увек слажу, али чак и када постоји разлика у жељи или перспективи, они међусебно поштују ставове другог и не свађају се. Они немају такву врсту везаности бити у праву или не, и не воле се мање због разлика у погледу.

Парови проводе заједно онолико времена колико желе. Имају сво време које желе да се нахране, да се воле и да изразе своју захвалност једни другима као партнери. Будући да радимо око 20 сати недељно, парови имају довољно времена да уживају у свом друштву, код куће или током многих друштвених и уметничких окупљања наше заједнице. Увек имају довољно времена да се нахране на један креативан начин. Воле се бринути једни за друге са пажњом, нежношћу и наклоношћу. Своју сексуалност и интимност изражавају једни другима када они то изаберу, увек у угодној и опуштеној атмосфери.

Односи у Телосу не подлежу физичким ограничењима преживљавања или финансијским потешкоћама као што их ви живите у вашем друштву. Односи између мушкараца и жена немају исти ниво стреса, а паровима је лакше да увек буду у хармонији и љубави. Због наше љубави, наше зреле свести и нашег поштовања према Земљи, постоји стални проток из Универзума да бисмо задовољили наше потребе. И ви ћете у врло блиској будућности еволуирати оваквом стању свести. Ми не морамо да зарадимо новац да би платили кирију, нахранили нашу децу или плаћали медицинске рачуне или порезе. Све удобности живота су бесплатне за сваког. Тиранија да зарадите новац у вашем свету доћи ће до завршетка, врло брзо, а ваш укупни ниво стреса ће драматично пасти.

ОДНОСИ МЛАДИХ И АДОЛЕСЦЕНАТА

Експериментални односи су такође дозвољени када наши млади људи достигну одређену узраст и њихови полни хормони постану активни. Ми их не присиљавамо да потисну ове природне жеље. Када наврше тринаест или четрнаест година, допуштено им је да искусе своју сексуалност под наџором свештеника. Ови мудри учитељи припремају наше младе људе да изразе своју сексуалност са зрелошћу и одговорношћу. Тада им је дозвољено да излазе сами и да искусе оно што су научили. Њихова сексуалност се увек изражава чистом радошћу и узајамним задовољством. На крају, њихова младеначка потреба за експериментирањем са више од једног партнера се смањује све док их не замени зрела жеља за преданошћу. Тако су наши млади у Телосу слободни да искусе своју сексуалност као део процеса сазревања.

Долази време када се две душе које се желе ујединити одлуче за преданост. То је само ангажованост за већи раст, и ово заједништво не мора да буде трајно. Када се две душе венчају у преданом заједништву, оне поштују једна другу као део божанске целине. Ови односи ретко доживљавају стрес и могу трајати од неколико година до неколико стотина година. Ако или када обе стране осете да се њихов однос завршава, оне се раздвајају на пријатељски и љубазан начин и у хармонији једно са другим. Кажу једно другоме: „Хвала ти драга(и) мој(а), било је дивно имати ову прилику да растем са тобом, захваљујем ти за љубав, нежност и наклоност које смо делили и за духовни раст и мудрост које смо стекли. Остајемо и даље пријатељи док идемо на наша следећа животна искуства за еволуцију наших душа.»

Телосови партнери су врло љубазни. Када су две душе у дуготрајном односу, и када доживљавају велику љубав једни према другима чак и после стотина или хиљада година заједничког живота, то су близаначки пламенови. Пре или касније, пар ће затражити од Лемуријског Већа да уђе у свети брак. Ове заједнице су трајне и трају све док обоје живе у овој димензији.

КАКО ПАРТНЕРИ ИЗРАЖАВАЈУ СВОЈУ СЕКСУАЛНОСТ У ТЕЛОСУ

Наша тела нису толико физички густа као ваша, и можемо се спојити једни са другима на много дубљи и интимнији начин. Када се ујединимо, спајамо наша физичка тела као и наше чакре у јединство љубави. Сексуални чин сматрамо „јединством са божанским“ и све наше чакре уцествују, увек у повезаности са срцем, што пружа много веће искуство. Наше сексуално изражавање заснива се пре свега на привлачности ватре срца.

У вашем сексуалном изражавању углавном користите прве две чакре, креативност и опстанак. За оне који су стварно „заљубљени“ једни у друге, укључена је и срчана чакра. У Телосу никада не бисмо учествовали у сексуалним односима ради добивања наклоности или манипулације.

Због нашег нивоа еволуције, имамо много више активираних чакри од вас. Имамо дванаест потпуно активираних главних чакри, као и дванаест базних чакри. То значи да су 144 чакре укључене у нашу сексуалну активност. Када се две особе споје као божанска женственост и божанска мушкост у изражавању божанске љубави, енергија заједнице резонира у целом Сунчевом Систему. Ову љубав осећа Бог Отац-Мајка. Она постаје чин уједињења срца које се спајају са енергијом Створитеља.

ДЕФОРМИСАНЕ СЕКСУАЛНЕ ПРАКСЕ КОД НАС

Дуго времена посматрамо ваша сексуална изражавања, од највише до најниже вибрације. Потичемо вас да поновно процените негативне емоционалне последице секса са мало или нимало љубави. Још увек постоје земље у којима је клиторис жене уклоњен када је она веома млада да би се осигурали да никада не доживи сексуално задовољство и да јој је аспект божице потпуно одбијен. У неким културама, жене су биле лишене сексуалног задовољства од стране мушке енергије и оних који су манипулисали генетиком ваше планете мешајући сексуалност и трудноћу.

Толико је жена на овој планети угасило своју сексуалност или енергију своје божице јер су биле злостављане, невољене, оскрнављене, силоване, потиснуте или обесправљене. У прошлости се на жене генерално посматрало као да су оне од мање вредности, тако што су служиле као сексуални објекти или материјално поседовање као одговор на физичке и емоционалне потребе мушкараца. Сада је време да оба пола излече ове дубоке ране.

РАЂАЊЕ ДЕЦЕ НА ТЕЛОСУ

Потпуно смо слободни да уживамо у својој сексуалности без терета или страха од нежељене трудноће. Трудноће се догађају само када је нека душа позвана са намером да се развије у нашој заједници. Трудноћа се тако енергетски дешава у суптилном телу и манифестује се физички. Само је у светим браковима паровима дозвољено да рађају децу. Када пар донесе одлуку да има дете, одлази у храм да би разговарао о својој намери са одговорним свештеником и добио дозволу за ову привилегију. Само је паровима који су достигли велику духовну зрелост дозвољено да роде дете у коме ће се душа инкарнирати. Ово се дешава у свим напредним цивилизацијама.

Када се дозволи пару да «роди» нову душу у нашој заједници, то се сматра врло светим позивом. Потенцијални родитељи су онда у директном контакту са једним или више кандидата за Краљевство Светлости и ову посебну привилегију. Једном када се кандидат изабере, догађају се многи сусрети између душе која се треба инкарнисати и будућих родитеља. Припреме за ову концепцију трају од шест до дванаест месеци. Пут душе и њене сврхе пажљиво се проучавају све док све не буде спремно за ову свету посвећеност.

Било би незамисливо у нашем друштву да доведемо дете на свет без претходних највиших и најкомплетнијих припрема.

Свесни смо утицаја рођења на нову душу у нашој заједници. Када је душа зачета, период трудноће је дванаест недеља. Родитељи се привремено преселе у храм ради потпуне припреме за овај догађај. У међувремену, будући родитељи деле најчишћу љубав за коју су способни као пар. Слушају музику која подиже њихову вибрацију и препуштају се изузетној лепоти. Чланови свештенства у храму одају почаст и хвале души која је предодређена да буде део наше заједнице. Наша деца су увек жељена и вољена. Током периода трудноће, душа која чека да се роди у потпуности осећа љубав својих родитеља и заједнице.

Наша се деца рађају нешто виша од ваше и брже расту, расту и у мудрости и знању. Као и код вас и наша деца могу искусити неке исте потешкоће, посебно у пубертету, али ми имамо много начина да им помогнемо да сазру и да превазиђу њихове проблеме. Пут сваког детета је увек поштован, а свако дете добија сву потребну пажњу.

КАКО МОЖЕМО ЕВОЛУИРАТИ У ИСТО СТАЊЕ СВЕСТИ

Ово се догађа са повећаном пажњом и пробуђеном свешћу.

Ви знате да намере стварају реалност. Када довољно људи жели промене и формира чврсту намеру да створи нову реалност за себе и за човечанство, то се једноставно догоди. Важно је у овом тренутку да свако од вас постане амбасадор љубави, мира и хармоније за себе, за човечанство и за планету. Важно је да почнете да делите информације за које сматрате да мењају ваш живот и онима око вас. Време за шутњу у чахури је готово. Сви ви треба да зрачите своју љубав, своју светлост и своје знање свима који пролазе ваш пут. Што више сјајиш и зрачиш новим разумевањем, то ће се оно више ширити и у теби и на планети. Тако се одвија еволуција. Свако мора најпре да прихвати своју божанственост и да уравнотежи своје поларитете, било да сте у женском телу или у мушком телу. Када сте повезани са својим унутрашњим поларитетима и када упознате неког ко је такође повезан, ви почињете да доживљавате нова искуства у односима који ће вам донети много веће задовољство.

Право знање и информације стварају храну за душу и доносе трансформацију. Када људи постану свесни и отворе своја срца овим концептима, десиће се масовна свест. Што је већи број људи који усвајају ову врсту информација, то ће брже бити подизање свести човечанства. Ови појмови божанског права сада су у ембрионалном стању у срцима неколицине. Док делите своја открића са онима који ће бити отворени за њих, они ће проклијати и расти. Једном кад довољно људи осети жељу да у свом срцу направе такав скок у свести, нећете моћи зауставити раст. Треба информисати успаване популације кроз писање и учење, као и потицање да препознају истину која им је била тако дуго сакривена.

Када се људи пробуде у своју духовну судбину, ви ћете искусити огромно убрзање Светлости како бисте испољили обећано златно доба љубави, мира, просвјетљења и просперитета.

 -Хвала Љиљана Пешић –Matuchet-

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s