Владан Пантелић: Знамо за јадац


Прочитао сам много чланака и књига добијених путем каналисања али нећу набрајати њихове називе, јер то није ни важно. Важна је њихова садржина. И важна су бића која каналишу. И важно је шта се постиже знањима добијеним каналисањем.

За неуке људе, за почетнике на духовном путу, за лаковернике, подаци које добију су – откровења, која ће, по њима, да промене духовност света. Или су у питању обећања од моћних ванземаљаца да ће нам они скинути са врата светске вуцибатине: банкарски лоби, фармацеутски лоби, војни лоби, као и  мултинационалне компаније, произвођаче штетне хране, кварне политичаре – наше робовласнике;  и да ће нам они дати решења за све земаљске проблеме.

“Небески учитељи“, који стоје на оностраној страни канала, су обично безимени, или “узашли мајстори“ из ткз. високих дензитета, или су то команданти флотила невидљивих бродова, или групне душе. Некада се “учитељи“ јављају из света отишлих, и дорађују нешто што нису стигли или нису умели док су на земљи боравили. Постоји и стотине других варијанти.

На овоземаљској страни канала су отворени људи префињених осетилица, Многи су жељни сензација.  Неки од њих не владају сасвим својом отвореношћу.

Међу онима који каналишу има веома паметних људи, има и моћних научника… Много, много пута се показало, да је лако преварити човека – почетника на Путу, и лако је преварити, што се, такође, много пута десило, и човека чиста срца.

Када вас неко лаже, ма колико био паметан, не може све време да одржи складност говора и не може све време да држи у глави оно што је слагао. Природа лажи нема чврсте темеље. Препуна је рупа. Лажи не воде великом циљу и  пре или касније, бивају откривене.

Вратимо се каналисању.

 И гле! Гле!

Никада се не помињу Срби, када се говори о прошлости, као  да и ти небески зналци прате нашу кривотворену историју, поштују Берлински конгрес и  потпуно су сагласни са нашим историчарима, који спавају на столицама у Академији наука, или чепркају по налазиштима широм Србије, доказујући, са страним “стручњацима.“ постојање некакве Дунавске цивилизације.

У каналисаним порукама помињу се разне цивилизације, много векова млађе од нашег Рода – Рода Аријеваца, који је населио, најпре континент Дарију, потом просторе од Индије до Португалије.

У каналисаним порукама никада се не помиње србица – комплексан систем дубоког размишљања – духовни, ментални, фонетски  најсавршеније писмо и поред многих дорада и прерада,  иза којих стоје паклене намере да се раздвоји србски народ широм света.

Помињу се млађи језици – енглески, немачки, француски, језици од јуче, настали од србског. И, наравно, никада се не помиње основно, Расенско-србско огледално писмо, писмо богова, старо хиљадама година!

Диже се сунце Свароговог дана.

Сваког дана повлачи се тама незнања, тама кривотворења. Откривају се знања наших предака који су стварали историју Мидгард земље. Оживљавају наше сећалице. Разбистравају се наши умови. Отварају се многе наше успаване способности – телепатија, јасновиђење, путовања духом и телом у друге димензије, на друге планете, буде се многа чула, расте способност повезивања са душом, духом, свешћу. Буди се прасећање и повезивања са нашим праборавиштем на далекој планети, одакле смо дошли  вајтманама бржим од светлости.

Повезујемо се са Творцем.

Човек је многочулно и многооко биће, отворено за убрзан раст и велико стварање.

Наш Учитељ, наш гуру, је Творац. То сви морају да освесте дубинским радом на себи. Све тајне и сви светови налазе се у нашој нутрини. У нашој нутрини налазе се и све наше битке.

Нека трубачи са оне стране канала мало оладе своје напоре да нас образују понављањем јалових прича, и нека лажне наде и лажне религије и лажне богове оставе у свом дензитету.

Знамо за јадац!

Формула – знамо за јадац гласи: то су – шарене лаже, лизалице, неделатни круголетови, замајавање, мађијање, залуђивање, лагање, давање обећања без покрића и без рока. То мирише на туђинце, увек је уопштено, понављајуће… а све ће се остварити о… светом никад.

Добро размислимо, а онда – преломимо јадац!

2 comments

  1. Иван ХРАСТ

    Свака ти је на месту брате Владане.
    Када то приметим у текстовима посебном пажњом пратим изнете информације, и чувам се…
    Живела СРБ И ЈА
    Иван ХРАСТ

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s