Колодар Срб: Раса Словена (1)


Саставио у име Рода Војислав Паунић

Тешко је пронаћи човека у Србији,  али и другим земљама, где обитавају Словени, кога не би заинтересовала повест старих Словена.

Сазнање о нашем постању, потребама наше словенске душе, енергетици, талисманима, древним традицијама и Роду Велике Расе,  може бити од кључне користи за нашу будућност и како материјални тако и духовни раст.

.

Раса за Словене значи : Род Аса или земља Великих Аса – Асија. Ра-основни слог који означава светлост. Расија, Рас Сија!  Да не идемо предалеко, јер у језику има толико наслеђа које су нам преци оставили,  да ни пет књига не би било довољно, да све објаснимо!

.

Ако бисмо веровали званичној школи историје (изТорија – из Торе),  ми,  Словени бисмо онда били дивљаци, који живе од плодова рада Атланата – западњака, и не бисмо имали никога паметног,  (а на земљи смо се појавили неком њиховом грешком  па они сада са нама не знају шта да раде)!

.

Слава и хвала,  благо даримо нашем Роду, људима из Асгарда Иријскога – Омск –  Русија,  који сачуваше наше Веде од заборава,  те ми знамо, да нисмо дивљаци,  већ нешто сасвим друго.

.

Веде,  написане пре више од 40 000 година, тешком муком сачуване од покушаја уништења,  кажу:

.

После другог сукоба светлости и таме,  и страшне и велике битке, уточиште за Асе постаде планета Земља. Самим тим,  Род Аса је постао наш прародитељ.  Земља, или како се у Ведама назива Мидгард, беше раздељен на 4 дела,  рекама. На све 4 стране,  уз реке,  населише се људи Рода Велике Расе.

.

Према легенди, након овог тренутка, на Земљи су се појавила четири Рода велике Расе: Да’Аријци, Ха’Аријци, Расени и Свјаторуси.
.
Родови Велике Расе су људи,  са белом кожом, чије су мисли чисте, а душа испуњена добрим. Разликују се само по боји очију и расту, али су у основи братски народи. У протеклих неколико стотина хиљада година, народи старих Словена-Аријаца,  помешали су се са другим народима, тако да је сада прилично проблематично сусрести се с чистокрвним представницима Расе, а немогуће је доказати њихово чистокрвно и генетско порекло, због насилних и ненасилних мешања са другим народима наше планете. Вредно је запамтити, да је теорија о великим расним клановима, основа за стицање нових знања и снаге предака, али важно је користити је,  само за добро, јер у супротном може наштетити потомцима древних Словена.

-следи наставак-

.

Извор: www.kolodar.rs Фејсбук страница: Kolodar Srb; Инстаграм: kolodar_srb

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s