Колодар Срб: Раса Словена (2)


Саставио у име Рода Војислав Паунић

Да’Аријци

Да’Аријци ни у ком случају не смеју се упоређивати са представницима немачких нациста (Немци – они који су неми- мутави не умеју да говоре).

Немци, иако су себе сматрали непосредним прецима једног од четири клана Велике Расе, то заправо нису; германизовани Словени,  полабски Словени,  лужички Срби, да – Германи не!  Према историчарима,  Да’Аријци су прва Раса која се појавила на земљи.  Споља,  представника ове расе је лако препознати – они су увек били уочљиво високи,  сивих очију и плаве, готово беле косе. Очи увек заслужују посебну пажњу – често се упоређују са бојом челика или сребра. Управо боја очију и нијанса коже,  опредељује разлике између 4 словенска Рода.

Да’Аријци су хиљадама година били познати само по нултој,  RH+  крвној групи, али под утицајем мешавина и генетских промена, појавила се и А група. Чистокрвни Даарији, чији изглед је горе описан, не могу имати ни Б  ни АБ крвну групу,  јер се не могу комбиновати са другом расом. Иако је то питање дискутабилно,  на крају је прошло више миленијума, а од мешања и генетских утицаја, крвна група,  може такође имати негативан RH,  што у древној историји није било могуће са овим фактором.

Због уништавања, од стране непријатеља старих Словена,  али и своје већ хришћанске власти,  не постоје директни извори. из којих би се могло прочитати о расама. али према ведским сазнањима,  Дааријци су били одлични ратници, који се нису плашили негативне енергије непријатеља и психотропних ефеката. Вредно је запамтити да су Да’Аријци по својој природи мирна и хумана раса, чији представници поштују своју врсту и не штете другим народима. Али,  ако би се поставило  питање заштите породице и земље.  Дааријци би храбро узели оружје и доказали своју снагу, памет и храброст. Овај Род свете раса има сиво-челичну боју очију, па је талисман на сребрном ланчићу са руном или словенским симболом, артефакт, који ће омогућити буђење сећања на овај велики Род .

Ха’Аријци

Ха’Аријци се с правом сматрају другим, најважнијим Родом велике Расе.

Њихова посебност у изгледу су зелене очи, висок  раст  и плава коса, а (по једној теорији).  на Мидгард су стигли из сазвежђа Орион. Таленат ових људи и њихова способност да се развијају у било ком правцу,  директно су зависили од генетике, коју је оцртавала светлина боје очију. Хааријци могу имати и 0  и А групу крви, али увек са позитивним резусом.

Овај Род се окитио славом и уметношћу ратовања.  али прославио се као и носилац интелекта свих Словена – Хааријски мачеви сматрани су поузданим браниоцима свих словенских земаља.  Посебно треба истаћи чињеницу да су Хааријци били познати по свом високом војничком духу,  и могли су утицати на непријатеља. не само уз помоћ физичке снаге, већ и снаге духа и своје неисцрпне позитивне енергије.  Међу представницима ове расе,  често је било видара и исцелитеља,  који су били спремни да пруже помоћ ономе коме је била потребна.

Потомци овог рода прилагодили су се највише у савременом свету,  јер су одлични механичари,  који лако могу да се носе са било којом техником. Још у древности,  први Хааријци су били технолошки најразвијенији.  У исто време, Хаарски Карун (руне ), с правом се сматра универзалним писањем Велике Расе и служи као основа за многе модерне азбуке. Мудрост и увид, знање и тежња самоусавршавању, продорни ум и интуиција – то су главни знакови правог Хааријца.

.

Извор: www.kolodar.rs Фејсбук страница: Kolodar Srb; Инстаграм: kolodar_srb

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s