Колодар Срб: Раса Словена (3)


Саставио у име Рода Војислав Паунић

Расени

Међу Родовима Велике Расе, извесни су и  Расени, које су многи прогласили као Расу Словена;  такође су их називали Расени – Етруски. Упркос чињеници да је њихов раст нешто нижи од раста Хааријаца и Дааријаца, ретко су били инфериорнији у снази и храбрости. Смеђе очи су карактеристика овога Рода. Расенска крвна група је 0 или А. Често можете наићи на друго име Расена, које више прија нашим ушима – Раси, Рашчани,  Етруски, Рассијани.

Према ведским изворима и древним легендама. Расени су живели у средњим земљама Велике Расе, тако да нису били тако вешти ратници, што не значи,  да нису могли да се изборе за себе. Не тако богато искуство битака, било је више него замењено бесом и борбеним трансом,  и  способношћу да се осети околина на суптилном енергетском нивоу.  У исто време, овај Род је био рањив на спољашње психолошке утицаје и негативну енергију. Мисли се,  да су они били оружари, они који су израђивали оружје за Словене.  Њихова првобитна насеобина,  звала се Туле.

У свакој од модерних словенских држава имате град Тула,  и обично се баш у том граду налазе најпознатије фабрике оружја.

. 
Способност да се уђе у борбени транс, извуче енергија из дубине свемира, остави по страни емоција и страх,  учинила је овај Род незаменљивим помоћником  на бојном пољу,  нарочито тамо где је хитно потребно пробити непријатељску одбрану. Расени,  чији је изглед био нешто другачији од претходно описаних Родова, према неким теоријама,  су оснивачи Римског царства,  и преци већине народа модерне Европе.

 

Светоруси

 

Четврти род су Светоруси;  опис – широких рамена,  високих, са плавим очима и плавом косом. Крвна група Светоруса може бити или 0 или А. Према легенди, у очима Светоруса могла се видети сва чистоћа неба и планинског језера, али у случају опасности, одсјај очију, постајао је таман и оштрији од челика.

Централне територије Велике Расе, првобитно су се сматрале земљама Светоруса. Дуго се веровало,  да су Светоруси најмирољубивији људи Велике Расе, што није сасвим тачно;  у случају опасности или у потреби  заштите свог дома и породице, Светоруси,  као један, постајали су јаки ратници, који су могли да се боре до последње капи крви. Међу Светорусима  је увек могуће срести талентоване људе за уметност, занат и креацију. Способност осећања суптилних материја на нивоу генетике омогућава Светорусима (и њиховим потомцима) да унесу хармонију у  било какав хаос. Ако се дотакнете повести, многи су Светоруси постали духовни ментори, Жреци, Волхви, исцелитељи. Сврха овог Рода  је да ствара и гради хармоничан свет,  налазећи у ужасном лепо и  уводећи хармонију у хаотичност.

Словени су се наравно измешали између себе,  али векови напада извана и насилна мешања, су довели до нових група и подгрупа; ово није написано да би неко мрзео друге нације,  већ у циљу спознаје свог порекла и негације западног стереотипа, да смо ми дивљаци, пијанци и неписмени људи.  Модерне нације су мешавина ових родова,  али и неких других људи, који су се у вихору повести састављали и растављали .

Ради појашњења,  Словени су располагали са три писма као и пиктограмским писмом –Хааријске руне, црте и резе,  Глагољица која је прерасла у Буквицу. Пиктограме и руне су користили на разне начине па и као шифровано писмо,  тако да теорија о Ћирилу и Методију пада не у воду већ иде на отпад повести народа који и дан данас користе упрошћену Буквицу.  Управо нас језик и писмо држе ближе нашим Боговима,  нашим прецима,  нашем Роду !   

Извор: www.kolodar.rs Фејсбук страница: Kolodar Srb; Инстаграм: kolodar_srb

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s