Горан Лазаревић Лаз: Фреквентна ограда


 или – Зауставимо (само)уништење

Следећа велика револуционарна битка води(ће) се унутар наше властите ДНК, а покренута је крајем пролећа 2004. године.

Бојно поље инвазивне технологије опште контроле ума познате као “Фреквентна ограда” биће планета, то јест глобално друштво.

“Фреквентна ограда” је био-неуролошки, електромагнетски изазвани облик КОНТРОЛЕ УМА, а који ће иницирати блокаду наших сензора (чула) виших нивоа.”Ментални затвор“ биће саграђен око нас, а да ми тога уопште нећемо бити свесни.Најчудније у свему је то да нам пет наших основних сензора неће сигнализирати било шта алармантно.

Све електричне централе и сви уређаји који добијају струју из ових извора биће искоришћени као носиоци електромагнетних дисторзија.Људско тело природно је имуно на овакве негативне утицаје, али ће инспиратори нових технологија додатно негативно деловати на природну одбрану организма на неколико начина,пре свега преко (1) воде – убацујући у водоводне системе одређене супстанце и (2) очију/ушији – емитујући звучне и светлосне спектре специфичних таласних дужина директно у оптичке и неуро системе човека.

Апликације нових технологија кроз телевизију и Интернет омогућиће посебну погодност преноса утицаја на глобално друштво. Инвазивно репрограмирање подсвести биће изведено и преко ТВ и радијских програма и преко предајника мрежа дигиталне и мобилне телефоније.Приметили сте како око вас бујају централе / пријемно-отпремни системи дигиталне телефоније.

Технолошка открића ће омогућити и даље ширење био-неуролошке инвазије. Након десетак година овако постављена “Фреквентна ограда“ иницираће генетске мутације у општем генетском коду, а то ће се даље манифестовати на генерације које долазе у смислу перманентног затварања напретка човечанства.

У овом тренутку не постоји технолошки погодна одбрана од ове бруталне и суптилне инвазије и нема места на планети где би се нападнути могли сакрити.

Систем глобалне контроле ума је толико софистициран да његовом утицају неће избећи ни делови управљачког слоја друштва који су учествовали у идејном и реалном стварању компоненти деловања. Овако иницирана инвазија блокираће сензорне могућности виших нивоа са основном намером да ограничи појединачне и колективне људске потенцијале.

Блокада интуиције људи биће само једна од блокада природних способности човека. Наредна негативност ће бити систематско снижавање способности да се комуницира са “вишим собом“ или

Богом и кидање веза са Божанским извором.

Следећи аспект неуролошке инвазије биће стварање и примена “Холографске инсертације“. То је део напредне технологије примењен у вештачком стварању тродимензионалне реалности и њеној инсертацији, убацивању, лепљењу на стварност на начин потпуног брисања у нама разлика у схватању шта је реално а шта вештачко, манипулативно.

Централна идеја завере долазеће био-неуролошке манипулације на коју се њени инспиратори ослањају јесте рачунање на неспремност људи да поверују да се тако нешто дешава. Полази се од менталног склопа људи заснованог на спознаји о регистровању света помоћу наших ПЕТ чула, и да све оно што се не региструје чулима једноставно НЕ ПОСТОЈИ. Све оно што не постоји нема утицаја на вас и ви не осећате потребу да се браните од непостојећег непријатеља.

Реалност која се помаља иза хоризонта говори нам нешто сасвим другачије. Елите су у поседу технологија чије реалне примењивости превазилазе у многим аспектима и сцене из познатих научно-фантастичних филмова.

По признатим анализама, човечанство је непрекидно у различитим нивоима манипулација. Савремене државе полицијске суштине наоружавају се све више како би се супротставиле растућим претњама међународног ( читај > државног / групе моћника ) тероризма или повећаном отпору унутрашњих непријатеља система. Основни проблем остаје, међутим, економска обесправљеност и економско ропство већине. Људи су у највећем делу времена у трци за (економским) опстанком и скоро да немају ни тренутка да разумеју шта је заиста БИТНО.

А оно што је заиста битно јесте разумевање, у највећој могућој мери ,ВЕЛИКЕ СЛИКЕ. На тај начин, РАЗУМЕВАЊЕМ, почињете борбу за себе, почињете да штитите себе и потомство од облика инвазије која се управо зачиње у многим појавним облицима.

Још увек има простора за интервенције на себи у смислу имунизације себе на постављање “Фреквентне ограде“ и “Холографске инсертације“.Не постоји овог тренутка технологија екстерне одбране, али постоји начин да активацијом природних процеса у оквиру генетског кода постанете неосетљиви на понеке облике негативних утицаја.

Од свих хуманоидних мисао/тело/дух организама ми, људи, поседујемо најмоћније заштитно “оружје“.Једноставно, треба само научити како га користити.

Потенцијал ДНК на свемирском нивоу је 17 спирала. На земаљском нивоу људи имају у потпуности активиран хеликс (спиралу) 1 и 2, понеки и 3, а што се тиче хеликса 4, он је делимично формиран али га још није могуће активирати.Спустањем на Земљу људима је блокирана активност осталих спирала – то је захтевао карактер планете и сам пројекат насељавања.

Да би себе учинили неосетљивим и делимично невидљивим за долазећу био-неуролошку инвазију морате имати активиране “ земаљске “ хеликсе. То ће од вас захтевати одређени ниво међуперсоналног развоја и убрзања, одређене кораке у деловању на поспешива ње развоја и раста статуса ДНК спирала.

Уколико то до сада нисте учинили морате радити на томе да ојачате менталне аспекте вас,ваше личне релације са Богом или вашим “Вишим Снагама“.

Одбијте да прихватите свест о себи као жртви, одбијте да прихватите идеологије које вас упућују на осећај личне немоћи и беспомоћности. Радите на томе да активирате ваше скривене снаге и потенцијале и откријте у себи нове способности вишег нивоа.

Нађите довољно времена како би поново проверили ваше личне ставове о реалности у којој се налазите.Схватите да су ваше мисли материјалне ствари у правом смислу те речи. Негативне мисли потпомажу стварање негативне реалности. Ригидне, догматске, страхом испуњене мисли и мисли и веровања ограничених умова постају стварне електромагнетске блокаде. Научите да размишљате за себе, а своје позитивне снаге и снаге својих мисли не дарујте лажним световним и црквеним ауторитетима којима се предајете без икаквих сумњи и питања.

Јачајте своју мисао и вежбајте ваше менталне мишиће. Почните са коришћењем менталних технологија које ће помоћи да се мисаоно и емотивно развијате. Можете и медитирати, користити разне технике самопотврђивања , визуализације, самохипнозе, био регенерације и репрограмирања снова. Тако можете дозвати и активирати скривене потенцијале у вама.

Јачајте и своје тело. На располагању су вам многе технике вежбања које морате прилагодити себи и својим могућностима. Нешто што ће вам одиста помоћи је и правилна исхрана. Настојте да на најмању могућу меру сведете коришћење хране која садржи хемијом “обогаћене адитиве“ и конзервансе, црвена меса, кофеин, алкохол, соли, шећер у кристалу, дроге, никотин, фармацеутске производе, а посебно се пазите вештачких заслађивача који се користе у газираним пићима, гумама за жвакање, посластицама…Избегавајте колико год можете превише прерађену храну.

Тело такође можете јачати свесном контролом дисања и свесним дисањем.

Научите да излечите своју прошлост.Ношење у себи протеклих промашаја и непрекидно оптуживање других за сопствене кривице једино служи блокади личних виших потенцијала и спречава развој. Радите на томе да излечите своје емоције.Свакодневно емотивно “чишћење” помоћи ће ослобађању блокираних енергетских центара вашег физичког тела, а то ће омогућити убрзано развијање ДНК хеликса.

Настојте да ојачате себе и кроз специфична знања из такозваних “граничних“ области науке, јер ће она бити посебно оружје у вашим рукама у данима предстојећих сукобљавања. Та знања користите умерено и паметно размењујући их са другима тако да се током времена може да оформи критична маса истомишљеника “отпораша“.

Ако се барем 8% целокупне популације оспособи да укључи и активира заспале ДНК хеликсе у оквир оперативног дела ДНК кода, ”Фреквентна ограда“ и “Холографска инсертација“ биће у доброј мери онемогућене на глобалном нивоу и тиме ће реализација сумануте идеја о анимализацији и деструкцији хумане популације бити ,барем за сада,делимично блокирана…

.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s