Колодар Срб: Словенске руне – 3


Саставио у име Рода Војислав Паунић

Рунска енергија користи се за  благостање и саморазвој – за то су заправо заслужни словенски рунски канали. Словенски рунски канали разликују се од осталих познатих школа рунских канала, углавном по томе, што се практикују искључиво словенским правцем.

Прво што се у пракси осети руничким каналима, јесте „сопствена енергија, урођена енергија“. Из имена руна и пулса, примљене сензације – све то заједно, евоцира  древну припадност Великом Роду. Зато је веома битно, отворити канал према светлим Боговима, и не називати Руне словима и страним именима, већ их осетити, разумети,  видети као слику и вибрацију својим унутрашњим бићем.

-Осетите руну и оне Више силе, староседеоце и Богове, који су дуго патронирале читав словенски народ.

-Друго – словенски рунски канали повећавају енергију намере, због које се могу додатно применити у другим праксама, визуализацијама и медитацијама.

-Треће –  иницијација у словенске рунске канале, омогућава посвећеној особи, да уђе у канал сваке поједине руне, како би добила помоћ и максимално допринела њиховом развоју (нарочито за стрпљиве људе).

-Четврто –  словенски рунски канали узајамно делују, т.ј, раде заједно са вишим силама, природним силама; и то их разликује од других система, где се рад углавном врши путем психичке енергије.

Особи која је одвојена од природе, затворена од ње, систем је затворен од природе, односно затворен, и многе енергије које га окружују, свуда га просто не могу достићи или примити.

Због тога, многим људима константно недостаје енергија, доживљавају усамљеност, изолацију од света, и с тим у вези су приморани много да једу, како би бар донекле примили енергију.

Сврха слoвенских рунских канала је да промени ову ситуацију.

    Извор: www.kolodar.rs Фејсбук страница: Kolodar Srb; Инстаграм: kolodar_srb

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s