Ненад Максимовић: Говори Гаја


Усмерена порука.
Вољена децо, говорим вашем срцу и срцима свих људских бића како бих поделила са свима вама Божански План за Нову Земљу у настајању.
Кључ за разумевање овога, ослања се на разумевање и осећање суштине онога што заиста јесам. Ја сам много више од планете направљене од земље, воде, стена, биљака и прелепих пејзажа. Ја сам Гаја, чија многа имена такође укључују Ђ’иана, својеврсног Арханђела ваше перцепције, чисту Љубав, саосећање и метаморфозу. Промена је у мени константа.
Заједно, све области које живе испод и изнад моје површине, ми смо увек у сталном ширењу.

Природа трансформације ка Новој Земљи је веома дубока, посебно уочљива у данашње време које не опажа само њих неколицина, већ је приметна за све који осећају да се догађа нешто велико и необично, што ови актуелни догађаји најављују – смрт старог и рођење нечег новог.
Моја вољена децо, молим вас запамтите да су еволуција, промена и трансформација део мог израза Љубави према Божанској Мајци и да се моја природа састоји од циклуса. Они напредују, развијају се, шире се и враћају у Јединство. Мој Дом.

Човечанство сведочи о овим сталним циклусима. Навикли сте на њих, иако не обраћате пажњу на њих, увек комуницирају с вама, циклусима као што су:
Од јесени до зиме, од пролећа до лета, од кише до река, језера и океана, од ембриона до бебе, до детета, од одрасле до старе особе, од кише до суше, од хладноће до врућине …

Мој процес успона, како га ви зовете, увек је био део Божанског Плана Мајке, процеса повратка кући. Тренутно се налазим у другом временском оквиру, зато је многима од вас толико тешко да схвате да су ове промене неопходне и природне, да се доживљавају веома другачије од ограничених менталних програма. Многа прилагођавања, промене и део божанске алхемије коју стварам уз помоћ свих Светлосних Бића из Друштва Неба, и од многих од вас, могу да наставим крпз путовање своје душе. Све ово није вам било битно раније, верујте ми кад то кажем, као Мајка Земља, ваша мајка, али ја сам вас поштовала и даље неговала и обилно даривала. Схватила сам да сте усредсредили своју пажњу на своје лично путовање, ослобађањем својих ограничавајућих система веровања и ваших личних драма.

Само неколико њих приметило је и осетило када сам први пут искочила из 3Д структуре и искуства. Од тада сам учинила много квантних скокова. Ја сам променила своју резонанцу у сасвим различит димензионални простор, али мало ко је приметио, јер сте били толико фокусирани на доживљај и анализу својих личних искустава, она која сам ја, кроз своју бесконачну Љубав, дозволила да се догоде иако нису увек били усклађена са Божанским Планом . Било вам је допуштено неко време да наставите да стварате искривљена искуства на мојој површини, док сам вас током целог процеса хранила својом Љубављу, али сада се појављује нова парадигма, Нова Земља која потребује учешће свесне снаге ваше Љубави. Стари системи се демонтирају док ово читате. Стари обрасци људског понашања који нису усклађени са новом резонанцом почеће да се растварају и више неће бити дозвољени.

Много година шаљем вам поруке да се мењам. Моја вибрација се убрзавала. Разговарала сам директно са вашим унутрашњим Ја, вашим новим СОПСТВОМ. Ново Ти, или ново људско биће, је оно које бира Љубав, јесте оно које бира да живи свесно. Ново људско биће престаје да се жали и види себе као жртву, предузима свесну акцију и спремно је да учествује у креирању новог обрасца свесности Срца, који је у савршеној хармонији са ширењем и мојим Вазнесењем.
Нови Ти, је појединац који шири Љубав према већем добру свих, и живи у складу са свим живим бићима.
Сва царства, ваша звездана браћа и сестре, она која су унутар мене и изван мене, и сва Бића Светлости, чија имена нису толико битна колико смо сви једно и исто, сви смо тим и надамо се да ћете као људска раса постати Једно, тако да можемо и даље бити велика срећна породица.

Нова земља, Гаја, више није игралиште на коме су присутни злоупотреба, сиромаштво, рат, патња, разарање, неправда, понижење, смрт, болест, глад, немаштина, раздвајање, и тако даље. Сви ови услови припадају старој 3Д структури и систему. Не постоје у суптилнијим вибрационим димензијама, тако да се та искривљена енергија не може више наставити на планети.
Молим вас, отворите своја срца док ово говорим да бисте могли ситуацију разумети из перспективе срца. Сви ови лажни системи веровања, изражени у екстерној пројекцији, могући су јер су учвршћени као мисаони облици, али они немају моћ нити се могу створити на Новој Земљи.

Моја драга децо, оно што вам говорим никако није обавештење о деложацији, присилном исељењу, то је само информација о ономе што се дешава, презентација чињеница о томе како је неопходно да поступам у складу са Божанским Планом; Немојте се плашити, напротив, ово је дуго чекани срећни почетак нове ере, оне у којој су темељи Истине, Светлости и Љубави.
Кроз људско искуство морали сте да подносите многа болна и неправедна стања и ситуације, али све то је проузроковано само искривљеним менталним програмом, делом себичног и дуалистичког искуства физичке 3Д структуре. Ове ситуације, искривљени и лажни системи веровања, створени од стране људског несвесног колектива, утицали су не само на све моје области, већ и на моје свето Биће. Сви су патили због тих лажних уверења која су људски колектив погрешно процењивао као одраз истине у својој стварности.
Али сада ћемо сви заједно оставити те старе начине виђења и понашања.
Сви заједно можемо скинути тежину старе структуре да бисмо узлетели у више нивое свести.

Ја, Гаја, враћам се својој првобитној намери, а то значи да ћу дозволити да се мој првобитни нацрт, мој оригинални образац душе врати у стање напретка и процвата, да сија светлије него икад. Доживљавам глобално чишћење и обнављање своје крви фреквенцијама Љубави и Светлости, све моје реке, језера, океани, земља, дрвеће, цвеће и моја поља, чисте се у овом тренутку.
Сва моја царства су пробуђена и укључена, не само она која су видљива људским очима, већ и сва елементарна царства, дом вила и дева, да поменем само неколико. Сви заједно радимо као тим да вратимо лепоту и сјај њихових домова у природу. Посебно се мој зрак, твој ваздух, моја атмосфера прочишћавају. Нови Ти помажеш свима нама.

Моја вољена децо, узмите моју руку и затражите и свој оригинални план. Ви сте креатори новог предлошка за колектив, ви сте ткалци нове светлосне мреже. Урадите то сада, без журбе, без принуде, без страха, али кроз своје срце. Потврдите и знајте ово. Увек смо уз вас, све ваше звездане породице, бића светлости, цело друштво са неба. Чекамо вас.
Чули сте позив, велики позив Срца свега што јесте, сада је време да верујете гласу који вас води кући. Ја сам Гаја. Загрљаји из срца свега што постоји.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s