Владан Пантелић: Знамо за јадац!!!


Прочитао сам много чланака и књига добијених путем каналисања. Нећу набрајати њихове називе, јер то није ни важно. Важна је њихова садржина. И важна су бића која каналишу. И важно је шта се постиже знањима добијеним каналисањем.

За неуке људе, за почетнике на духовном путу, за лаковернике, подаци које добију су откровења која ће, по њима, да промене духовност света; или се ради о обећањима која су дали моћни ванземаљци, и која ће да нам скину са врата светске вуцибатине – банкарски лоби, фармацеутски лоби, војне лобије, мултинационалне компаније, произвођаче штетне хране, кварне политичаре – наше робовласнике, и да реше све остале земаљске проблеме.

“Небески учитељи“, који стоје на улазној страни канала – цеви, су обично безимени, или “узашли мајстори“ из високих дензитета, или су команданти флотиле невидљивих бродова, или су групне душе, или се јављају из света отишлих – дорађују нешто што нису стигли док су овде боравили, или су … има стотине и стотине варијанти.

На другој страни канала су људи префињених осетилица, отворени, а многи су жељни сензација. Неки од њих не владају сасвим својом отвореношћу. Међу онима који који каналишу има веома паметних људи, има моћних научника… Но, много, много пута се показало, да је лако преварити човека почетника на Путу, и лако је преварити, и то се много пута показало, човека чиста срца.

Када вас неко лаже, ма колико био паметан, не може све време да одржи складност говора и не може све време да држи у глави оно што је слагао. Природа лажи нема чврсте темеље. Препуна је рупа. Лажи не воде великом циљу и, пре или касније, бивају откривене.

Вратимо се каналисању. И гле! Гле! Никада се не помињу Срби када се говори о прошлости. Као и да ти небески зналци прате нашу кривотворену историју, и као да поштују Берлински конгрес! И потпуно су сагласни са нашим историчарима који спавају на столицама у Академији наука, или чепркају по налазиштима широм Србије доказујући, обавезно са страним “стручњацима“ постојање некакве Дунавске цивилизације. У каналисаним порукама помињу се разне цивилизације, много векова млађе од нашег Рода, Рода Аријеваца, који су насељавали, најпре континент Дарију, потом просторе од ондашње земље Индије до Португалије. И никада се не помиње србица, комплексан систем дубоког размишљања – духовни, ментални, фонетски, најсавршеније писмо и поред многих дорада и прерада иза којих су стајале паклене намере да се раздвоји србски народ широм света. Помињу се млађи језици – латински, енглески, немачки, француски, језици од јуче, настали од србског. И, наравно, никада се не помиње чувено Расенско-србско огледално писмо, вишедимензионално писмо богова, старо хиљадама година!

Диже се сунце Свароговог дана. Сваког дана повлачи се тама незнања, тама кривотворења. Откривају се знања наших предака који су направили историју Мидгард земље. Оживљавају прасећалице. Разбистравају се наши умови, отварају се многе наше успаване способности – телепатија, јасновиђење, путовања духом у друге димензије, друге планете, буде се многа чула, расте способност повезивања са душом, духом, свешћу, повезивање са нашим праборавиштем на далекој планети одакле смо дошли са вајтманама бржим од светлости, и повезивање са Творцем.

Човек је многочулно и многооко биће, отворено за убрзан раст и велико стварање. Наш Учитељ, наш гуру је Творац. То сви морају да освесте дубинским радом на себи. Све тајне и сви светови налазе се у нашој нутрини. У нашој нутрини налазе се и све наше битке. Нека трубачи са оне стране канала мало оладе своје напоре да нас образују понављањем јалових прича, и нека лажне наде и лажне религије и лажне богове оставе у свом дензитету. Знамо за јадац! Силница – знамо за јадац значи: шарена лажа, лизалица, неделатни круголетови, замајавање, мађијање, залуђивање, лагање, давање обећања без покрића и без рока, мирише на туђинце, увек је уопштено и понављајуће, обећавајуће… а све ће се остварити о… светом никад.

А права силница – знамо за јадац, гласи: У СЕ И У СВОЈЕ КЉУСЕ!!!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s