Милан Николић Изано: Побогу, људи божији!


Побогу, људи божији, шта је у вашим главама? Зар не видите да нам прети затирање? Зар опет на Ивањдан да Србин убија Србина. Молим се Богу да нам што пре пошаље особу или особе надахнуте Светим духом од чијих ће речи људи да светле у љубави. Молим се да та група помазаника ускоро стане пред све нас и покаже нам пут како миром да победимо зло у нама и око нас. Док се то не догоди, обраћам се свим кротким људима који су сачували образ, етику и морал, да буду достојни свог покољења и свих својих предака које носе у себи, да тихо окупе своје познанике и пријатеље сличних визија новог друштва, како би наше речи добиле веру и као такве удружене и оснажене далеко се чуле. Нека буде наша реч исте снаге као реч Светог Човека. Живимо на тлу које је вековима натапано крвљу невиних и поганих. Немамо више ни кап за просипање.

Недам вам, бестидници, да нас тероришете страхом, лажима и батинама. Ово је Света земља! Ово је земља мојих предака и оних који ће наследити мирис моје душе!

О теби, лакрдијашу, копијо трулог ДНК кода, не желим ни реч да утрошим. Казна те је већ стигла, то добро знаш. Сви ви који сте се продали предатору и лешинару наших тела зарад ситних или крупнијих овоземаљских добара, знам да вам савест, док гледате сцене са београдских улица, грубо реже мождане вијуге. Нека, гутајте несаницу и кнедле у грлу, сами, како умете и знате. Ту храну сте ви наручили и не заборављајте: још увек је нисте ни платили, нити наплатили.

А, вама, батинашама, силеџијама сопствених душа, имам пар питања да поставим. Како сте дозволили да вам испију мозак?. Зар не схватате да су овај данашњи терор над народом лукаво организовали они који мрзе наш народ. Они који вековима планирају да нас поробе, раздвоје, раселе, заваде и отерају са родне груде. Где вам је памет? Брутално газите по своме Роду. Шутирате, бијете, трујете и иживљавате се над својим сестрама и браћом, старијим и млађим. Ко сте ви? Ко вас је родио? Одакле сте дошли? Зар мислите да ће сва та злодела проћи некажњена? Срам да буде и ове јалове политичаре, бивше и садашње, опозиционаре и опозиционаре позиције и опозиције, који су са пар десетина напаљених или потплаћених несрећника уништили спонтани и људски протест против насилног одузимања слободе и права на живот. Прихватите одговорност неорганизованости, неспособности, трапавости и траљавости с којом сте оптуживали оне које би да наследите. Склоните се с пута. Нисте дорасли космичким променама које су пред нама. Нисте их препознали нити сте их схватили.

Како вама пијавицама човечанства није јасно да ниједан закон, ни диктатор нису створили живот, већ је то увек била воља и дар од Бога. Тако је увек било и биће.

С вером у милост Бога до светлосне слободе.

Милан Николић Изано, Милан Изано 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s