Татић Карајовић: Одбранимо нашу децу!


Људи, молим вас као припадник српског народа и као неко ко носи своју земљу у срцу, бори се за њу и воли је!

Не примајте вакцину по цену живота! У вакцине се убацују тешки метали. У налазима мог детета има много алуминијума! Сва деца са аутизмом имају тешке метале у организму а то је отров који разара нервни систем. Аутизам је неуро поремећај па ви саберите 2 и 2.

Поред тога убацује се ДНК животиња, деца са којом радим пиште ко мишеви и гракћу ко птице, људи моји! Убацују се презервативи за тобоже очување вакцине а то су, такође, отрови.

Ко зна шта све још убацују јер када једном пристанете да вам ушприцају у тело шта они хоће, нема краја. Болесни мозгови су смислили даље. Сада ће преко тих вакцина да контролишу народ. Зато истовремено и 5 Г репетитори свуда! Јер је то микроталасно зрачење. Ставите у микроталасну метал, експлодираће!

Контрола се већ спроводи преко ових справа које користимо и ове садашње мреже која је такође штетна. Деца са којом радим су скоро сва зависна од телефона и таблета, ајпеда… дакле, дете хода и гледа у телефон и мрмља, једе и исто то ради, буди се ноћу и узима трлефон и мрмља, не спава, не говори, не учи, не игра се. То они хоће! Тако да изгледа већина света!

Други део ће да заробе и контролишу тиме што ће да вам убаце те чипове или метале који привлаче зрачења из мреже. Истовремено вас уче да се удаљавање једни од других како би камерама лакше учитавали лица. Други разлог је међусобно плашење људи, убијање осећањљ, учење нараштаја и народа да су људи нешто опасно и да треба да бежимо једни од других. То је претварање у безосећајно роботе!

Зар не видите да то све иде заједно? Зар не видите да спроводе оно на шта су паметни људи одавно упозоравали а власти називале теоријом завере?! Теорија је претпоставка а ми очима гледсмо шта се дешава!

Дакле, још једном, решење је просто и могуће! НЕ ВАКЦИНАЦИЈИ! НЕ 5Г МРЕЖИ! НЕ МОГУ ВАМ НИШТА КАДА СВИ ЗАЈЕДНО КАЖЕТЕ НЕ! ДРЖАВА ЈЕ НАРОД! СРБИЈА ЈЕ НАША А НЕ ЊИХОВА!

ОДБРАНИМО ЈЕ! ОДБРАНИМО ЈЕ ОД ЗВЕРИ САТАНИЗМА КОЈА ЈЕ ЗАШАПИЛА! ОДБРАНИМО СЕБЕ!

ОДБРАНИМО НАШУ ДЕЦУ!

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s