Горан Лазаревић Лаз: ПРЕОБРАЖЕЊЕ


Преображење

Преобразење

Пременити образ

Премењување

Образ у језику Срба указује на лице особе, лик, карактер (личност), слику, појавност, леву и десну страну, целовитост…

На дан август 19ти Срби обележавају премењување образа природе, божјег лика. Датум је непроменљив што указује на тачност и неумољивост  природних циклуса.

По народном веровању одмах иза поноћи, на тај дан, почињу и горе и воде преображај, те се стога препоручује и промена понашања људи. Промене у природи такође имају несумњиви утицај на људе и сав живи свет…

 

Истраживања су потврдила древна знања наших предака. Извор промена лежи у Сунцу и везује се за промене емисије и структуре емитованих таласа, промене електричних и магнетних струја, брзине и густине таласа и, што је посебно значајно, промене хемијске структуре таласа.

Најновија електромагнетна истраживања Сунца показала су да на Сунцу важи КОСМИЧКО правило броја ТРИ. Када се на видљивој страни Сунца јави вулкан он се увек јавља три пута, смер магнетних поља на Сунцу мења се после три ротације Сунца, сваки удар Сунчевог ветра веће густине изазива љуљање магнетог крста на северној хемисфери три пута.

Све што се дешава на Сунцу и космичком простору, дешава се три пута.

Синоптичка ситуација на Сунцу има поновљивост три пута, а један циклус синоптичке ситуације траје 7 дана. После сваких седам дана почиње нов електромагнетни циклус који траје поново седам дана.

Седмица је природна нематеријална временска јединица која указује да осим материјалних астрономских мерила постоје и духовна мерила времена.

Срби се крсте са три СПОЈЕНА прста и знају да су у роду са Сунцем, да су од светлости.

Највећи ерудита света, лав Рода нашег, непревазиђени Тесла, спознао је тајне свете структуре хармоник са 3,6 и 9 дарујући на ползу народу и мисао и остварења.

3+6+9 = 18 => 1+8 = 9 > 3х3

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s