Библиотека Портолога


Ја сам Микос, чувар рекорда Земље и свих рекорда у твом Сунчевом систему и Универзуму. Ту сам, у шупљини Земље, пре свега да чувам историју свих живота свуда. Ово је наша врхунска сврха и сврха Библиотеке Портологоса.

Наша Библиотека је једина такве врсте у нашем огромном систему планета. Наша Библиотека је толико огромна да покрива 456 квадратних миља терена и има огромне трезоре који садрже плоче које се чувају на кристалним слајдовима који се гледају кроз наше кристалне пројекторе. Наши магацини су огромни, уређени и категоризовани, тако да можете лако пронаћи информације које тражите и преузети на разгледање. Имамо огромне транспортере који ће доставити вашу поруџбину у року од неколико минута, а затим је поново вратити на локацију за складиштење. Овако, свака ставка у Библиотеци је увек тамо где треба и може се лако пронаћи и савршено сачувати. Такве су наше технолошке способности. Јер, ми смо нацртали технологију универзума у којој боравимо, и имамо најнапредније методе очувања и складиштења и преузимања који би се дивили вашим библиотечким системима. У реду је. У реду је.

А сада, ја и моја пратња вас чекамо на прагу до Портолошке библиотеке, где бели алабастер кораци светлуцају искре уграђених кристала и дијаманата, који воде у велике ходнике наше Библиотеке која се налази унутар Земљине огромне унутрашњости

Данас вас водимо у обилазак по нашим ходницима, и показујемо како ће изгледати права библиотека у вашој будућности. Ваше будуће библиотеке ће личити на наше, јер је наша модел који ће све библиотеке реплицирати. Почећемо са спољним основама, јер постоје и унутрашњи основи. Спољашња земља је бујна са травама, цвећем, жбуњем и дрвећем; а у центру су кружне чистине са меким клупама и столицама за лежање, у пратњи малих, округлих, високих столова на којима можете подесити ваше исправе. У овим кавезима има малих извора водопада и фонтана, јер је наша вода жива и у пуном стању свести која пева. Да, наша вода пева, и док се ложите у нашем издвојеном кавезу пева вас вода живота, док пршти из наших фонтана мелодијама дубоке љубави која усклађује и балансира све ћелије у вашем телу. Из оваквог стања дубоког мироточења и слоге, седимо и опуштамо се у интервалима током радног дана.

А сада улазимо у Портолошку библиотеку, и улазимо уз кристалне степенице, где се врата отварају у универзум. Да, Библиотека је вишедимензионална! Док улазите, видите галаксију Млечни пут како лебди око вас, и можете да погледате у небеса која обухвата цео наш универзум. Видиш Звезде и Сунца и друге Сунчеве системе како се врте око нашег Централног Сунца; и осећаш део ′′ Све што је „, као што јеси….

Свуда видите људе – шетају, причају, уче, седе, реклинирају, сањају и само квасе вибрације мира. Свуда је цвеће велике живахности и фонтане и базени воде који просипају своје хорске песме. Погледаш около и видиш издвојене алкове укрштене по огромним ходницима, са најергономски структурираним столицама које те позивају да их рекреираш. Нађеш један који те зове, и седнеш и доживиш везу са овом столицом која те штимова на њену вибрацију тако да си повезан са главним оквиром унутрашњег рачунара у библиотеци. Ви сте, такорећи, ′′ озвучени ′′ са бежичним жицама, и потпуно повезани са оперативним системом, којим управљате својим мислима и осећањима, и који ће вас одвести где год ′′ пожелите ′′ да одете у нашој Галаксији. Пловиш се умом, користећи своје мисли као свој усмерени компас за координате географске ширине и географске дужине. И толико је природно да се дивиш њеној једноставности и природности. А ви путујте у свести, и истражите нашу Галаксију и Универзум ′′ из прве руке ′′ и први пут у свом потпуно свесном Људском стању.

Ово је још један аспект онога што наша библиотека нуди својим посетиоцима, уз своје кристалне слајдове свих забележених историја читавог нашег универзума. А ви сте ту кроз вибрациону фреквенцију наших речи, као што их читате и замишљате призоре у својој ′′ машти „. Желимо вам добродошлицу, и позивамо вас да уђете у било које време. Само нас позовите за улазак, јер наш позив увек излази на вас. Ја сам Микос, и ту сам да вас лично водим кроз нашу Библиотеку кад год позовете. Не треба вам ′′ Библиотечка картица „, јер је ваша идентификација уписана у ДНК ваших ћелија. Чекамо вашу посету.

ФБ профил Ненада Максимовића; Каналисала Диан Робинс – ′′ Поруке са Шупље Земље“

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s