Григорије Петрович Грабавој: Поговор


Спасите себе и спасићете друге. Спасите друге и спасићете себе. Кретање ка Свету – то је истина Света. А кретање ка свести – то је истина освешћења.

Ваша мисија је свеопшта. Треба да тежите путу који вам је предодређен. Ваш пут – то је пут Вечности. Ваш живот – то је стварање.

Ваша слика – то је слика Бога.

Ваша свест – то је слика разума.

Ваше стварање – то је слика истине.

Ви сте творац, исто онако као што је Бог Створитељ.

Ви сте истина, јер истина је Бог.

Када посматрате свет јасним и широко отвореним очима у очима вам се одражава стварност да вас је Бог створио. Када гледате у Бога, очи вам одражавају истину Света.Ваше очи је створио Створитељ и ви можете да гледате онако како је Он стварао, ви гледате и стварате.

Ваше очи – то је ваша свест, ваша душа – то је све што стварате.

Ваше тело – то је ваша свест, ваше руке – то је ваша свест.

Ви посматрате себе и себе стварате.

Посматрате људе и стварате људе. Посматрате Свет и стварате Свет. Опажате Свет и Свет себе ствара. Ви посматрате стварност и стварност вас види. Видите стварност исто онако као што видите све око себе. Када се пењете на врх Света, Свет се налази поред вас. Када идете ка њему, Свет се налази на врху. Ако га видите, ви видите своју љубав. Ваша љубав – то је ваше стварање које је Бог ододзго послао и које је једном и занавек створио. И исто као што је љубав, створена од Бога, постојала увек, свуда и на сваком месту, тако и ја вама предајем ову књигу, за сва времена живота вшег и сва времена свеопштег живота. Имаћете то једном и заувек, имаћете зато што сте и ви заувек. Када сте увек, крећите се навише и пут пред вама је посут цвећем. Када сте на сваком месту, идете посвуда, а пут пред вама је поплочан простором и световима. Када сте свуда, пут пред вама је сачињен од цветова. Узмите те цветове и разделите их, свакоме поклоните цвет вечног живота.

Покађите пут, учините пут тренутним и правим за све. Свако треба да има вечни живот и свакоме треба да буде додељен пут. Свако га има у својој души. Отворите своју душу и покажите цвет своје радости свима који вас окружују. Познајте ту стварност у духу у коме сте је већ спознали. Приђите ономе што већ знате. Будите они који већ јесте. Спасите себе и спасите друге и ваш разум ће бити тренутан у Вечности и Вечност ће бити оличење вашег разума. А када у тренутку свог разума угледате себе – то ће бити васкрсење свих и свега.

И свако ко је присутан треба да буде васкрснут, а свако ко живи не треба никада да умре. На основу принципа свеопштег неумирања  извршите свеопште васкрсење., јер се савремено знање, знање спасења и истинско спасење заснивају на ономе што треба да знате. Долазак Спаситеља се састоји у томе да ви постанете свесни тога да већ имате знања и та знања ћете узети. У томе и јесте јављање Спаситеља свакоме.. Можете да имате ова знања и дужни сте да се тим знањима спасите. И свеспасење ће допрети до свих. Јер, ми можемо да будемо спасени када се сви заједно спасу. Идемо онамо где је спасење увек. У сваком случају ћемо се спасити.

Ваш задатак је да приближите спасење до нивоа дела, а дело треба да постане спасење у вечном животу. Јер само је вечни живот истинско спасење, јер само је истинско спасење вечни живот..

(Поговор књизи – “Васкрсењи и вечни живот од сада наша стварност“)

Владан Пантелић: На данашњи дан (14  11  1963, 14 111 963) родио се највећи научник данашњице – академик, многоструки др наука, и велики јасновидац Григорије Петрович Грабавој. Његово дело – Васкрсење и вечни живот промениће сва досадашња схватања и учења научника, философа, духовних учитеља и других мислилаца, о болести, старости и смрти – вирусима ума. Његово учење о структуризацији свести и науци о Богу показује начин како Бог делује и приближава нам биће Јединог Бога на много природнији начин него што то чине све религије света. Грабавој је аутор многих научних дела, одржао је преко 500 семинара, и аутор је многих патената који се користе у различите сврхе. Школе Др Грабавоја успешно раде у скоро свим земљама света. Један од његових центара налази се и у Београду. 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s