Ненад Максимовић: Љубав је Истина и Правда


Као што има право Америка да ПРАВНО поврати свој статус који је имала пре више од сто година, да нису приватна држава сатаниста, већ да амерички народ има своју слободу и суверенитет – да ли имају Срби право да ПРАВНО поврате своју слободу, суверенитет и земљу коју су им сатанисти и њихове слуге одузели? Ако Срби и даље немају права као што имају сви други народи, сва друга људска бића – ништа од хармоније и мира на Балкану. Зна се ко је кроз историју углавном био на страни освајача: Турака, Ватикана, Немаца, Аустроугара, Хитлера, Нато пакта.

Ко може да каже да је све у праву а други све у криву? Опростити пре свега значи окренути се себи, својим делима, и тражити опроштај и поправити оно што си учинио безакоњем, окајати своје грешхе и више то не понављати. Како да будемо браћа и сестре ако се нама ускраћује да имамо право на слободу, на своју вољу и живот? На Косову, приватној наркодржави сатаниста, Шиптари поред споменика Клинтону, сада подижу и споменик Бајдену. Хрватске војне снаге су на окупираном делу Србије да би то заштитиле.

Ово говорим из Љубави, из Безусловне Љубави према Господу, и својим ближњима, свим сестрама и браћи који нас окружују, свим народима у Христу.- али и из Безусловне Љубави према свом христоликом Српском народу, презреном, сатанизованом, убијаном и мученом како ни један народ није убијан и мучен. Не једном, били смо пред потпуним уништењем али нас је увек уздизао у Духу Светлосни Крст Васкрсења постављен од давнина.

Волети Безусловном Љубављу значи рећи из срца брату своме да није добра улога коју игра, да не игра из срца већ из ега, затвореног ума који Светлост Истине доживљава као агресију другог и опасност коју треба уништити.
Син Божји, Синовство у којем смо, не може се негирати и убити. Христ је васкрснувши то показао, зар не? Вазнесење које се догађа јесте наш чин за Истином, Миром и Христовом Љубављу у нама.

Знам да овакав став доноси немир, али немир лажном миру ега који погрешно види и тумачи Стварност. Стварност, Царство Божје Љубави и Мира могу се градити само на Истини, на Божјој а не на људској правди.БОЖЕ ПРАВДЕ!

Фото: Никола Педовић, Г. Дубац – Гуча

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s