Поуке – Евгений Евгеньевич Тамчишин


Зими човек осећа да природне енергије прелазе у хибернацију, започиње постепена аклиматизација и промене у енергетским токовима у физичком телу особе.

Овде је неопходно осетити тренутак за покретање енергетских токова у телу, подизање вибрација и непрестано проверавати своја суптилна поља на спољне утицаје.

Људско тело, такође, постепено прелази у фазу очувања: човекова аура се компримује скоро два пута, јер се спољни токови енергија  појачавају; сама аура почиње да се креће око физичког тела убрзаним темпом.

Од 1. до 14. јануара, два света – Нав и Експлицитни свет, се компресују у готово јединствену целину и отуда потичу многе манифестације Нава.

Али после овога, енергије се раздвајају и манифестације Нава бивају поново концентрисане само на свет Нав. Земљина кора вибрира, одлива се негативна енергија у језгро планете, где се регенерише и враћа јача.

Човек који живи у тим енергијама и хвата их, по правилу  пасивно се њима испуњава, прочишћава, а његове могућности се отварају новом снагом.

После тога, уз вежбање, човек постаје стабилнији и  добија шири поглед, на свет. Вежбајте. Потребно је да у ноћи,  14. јануара, док опуштено стојите,  осетите вибрације земљине коре, на месту где сте.  Можете изаћи напоље.

Осетићете слабе ударе енергија, из самог језгра планете, и последично повећање вибрација у свемиру. Ово су нове вибрације нове магичне године, свуда. Обновљена снага ће ићи, а пошто ће ово бити први пут у последњих 400 година, подрхтавање и снага постаће врло опипљиви. Снага земље, ући ће у свемир, после поноћи – у ноћи 14. јануара.

После 14. јануара, људи светла појачавају своје активности и чисте простор, док су активности тамних  затворене. Светлосни богови кажњавају оне који врло марљиво покушавају да одведу светле људе са пута знања, користећи их у себичне сврхе.

Изводи из текстова руског волха –   Евгений Евгеньевич Тамчишин | Facebook

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s