Евгений Евгеньевич Тамчишин: Хијерархија светлих и мрачних сила


Богови пакленог света, су мала створења, која живе на малим планетама, имају колективни ум,  воде паразитски начин живота и за живот су им потребни минерали са великих планета. Али, пошто је притисак тих планета за њих погубан, они су вештачки створили гмизавце/рептилоиде,  са којима су представници  светлог света ратовали.

Рептили су вештачки створени паразити који имају и колективни и индивидуални ум; потчињени  су јединственој свести, везаној са Боговима пакленог света.

Вештачки створена – хуманоидна бића, су са гмазовским геном, удела већег од шеснаест посто па чак и до седамдесет посто – људи који су паразитском идеологијом издали човечанство, водећи паразитски начин живота.

Мрачни магичари су људи са јаким вибрацијама.

.

Хијерархија тамних сила суптилног света.

Суштина суптилног света: ентитет који живи у пакленом свету, једући изгубљене душе људи, налази се на путу  смрти пакленог света.

Демонска бића која су рођена у пакленом свету, стигавши на нашу планету, не представљају стварну опасност за светле људе. Главна карактеристика по којој  се разликују – гори очи.

Нави есенције, нави вештице, нави духови – свест о нашем мрачном свету, нису опасни за људе са високим вибрацијама.

Принчеви таме су они који су задужени за одређену територију.

 

Хијерархија светлосног света.

Бог је Створитељ, Свевишњи.

Старији богови уске специјализације.

Удружења ведрог, манифестног света –  галактичка унија хуманоидних створења са Духом, душом, свешћу.

Колективна свест (Савест), којом владају богови појавног света, који су на планети, готово у центру универзума.

Богови суптилног света.

Светлосни Људи који су у високо-вибрационим енергијама, они који осећају своју душу, живе на пет планета универзума.

Светлосни магови – магови, шамани, свештенице, упућени. Људи који откривају своје способности, развијају свест, осећају и отварају душу  себи и искуству прошлих инкарнација.

Безсмртни светлосни богови -који су прошли више од једне инкарнације у свету на планетама универзума, развијајући /свој/ ум својих душа. Они су отелотворили искуство прошлих инкарнација и иду и развијају своју свест.

Лагани духови, свештеници суптилног света, лагане есенције универзума. Постоји пуно тајни које људи у прелазу тренутно не морају да знају.

Верујте – моћне светлосне силе су иза нас.

Али најважније је да требате пронаћи снагу у себи,

да бисте разумели.

на којој сте страни.

 .

-наставак текста-

Светлосне силе, Маги, Светлосни Богови, Светлосни Духови, преци нас гледају – људе, не разумевајући ово друго. Све се променило од дана када су на земљи постојале светле вибрације. Људи су се сами променили. Многи су се променили генетски. Ипак, последице јаких вибрација, једење меса дају себи осећај. Али, генерално, људи су бистри, чисти, али су робови, натрпани лажном догмом, зомбирани и напорима повлаче траку постојања. Они који теже моћи ка бољем животу, ослањајући се на средства за живот, новац, заправо, обмањују себе. Јасно је да су материјални свет и угодно постојање оставили трага, али ова цивилизација, изграђена на лажима и обманама, одавно више не одговара светлосним силама. Наравно, Богови покушавају нешто да промене, стварајући ситуације да се људи сећају о души, о светлости, бацају лажне окове. Али многима је једноставно одвратно гледати до чега су људи стигли: ради материјалног благостања спремни су на подлост, издају све. Свако има своју кошуљу и ближе је телу, зар не. Али издаја је увек кажњива. Размисли о томе. Чаробњаци ће, наравно, изаћи, покушаће да изведу много бистрих људи из ове лажне таме у којој су сада, даће духовне праксе, показаће снагу. Али људи ипак морају сами да направе избор: или ће исправити летвицу, а њихов духовни свет ће бити једнак материјалном свету и људи ће почети да верују у себе у светлосне богове, или ће ова цивилизација заувек ћутати. Али Богови и преци се надају да ће све успети: људи ће следити пут знања, променити свој поглед на свет и отерати ово слепило новцем. Вредност је, на крају крајева, у пристојности људи, у истини, а материјалне вредности су само пратеће.

Извор:фб страници Евгений Евгеньевич Тамчишин

 

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s