Анастасија: О периоду Сликовности и периоду окултизма


У току Ведског периода, човечанство је достигло такав ниво материјалних знања,  која су му омугућавала, да колективном мишљу ствара енергетске слике.

И човечанство је извршило прелаз у нови период свог зивота – Сликовни период. Помоћу енергетских слика, створених из колективне мисли, човечанство је добило могућности да ствара у Всељени. Оно је могло да изгради живот сличан земаљском и на другим планетама. То би било могуће,  само уколико се не направи ни једна грешка.

Али у периоду Сликовности који је трајао 9000 земаљских година, увек се правила грешка у стварању једне или истовремено неколико слика. Грешка је настајала уколико су на Земљи били људи са недовољном чистотом мисли и културом осећања. Она је затварала могућност за стварање у васељенским просторима, и довела је човечанство до окултизма. Окултни период у животима људи је трајао око 1000 година. Он је започео са интензивном деградацијом човечје свести. У крајњем случају, деградација свести и недовољна чистота мисли при високом нивоу знања и способности, увек су водили човечанство до планетарне катастрофе. Тако се понављало више пута у току милијарде земаљских година.

Сада је на Земљи Окултни период. И као увек. требало је да се деси катастрофа планетарних размера.

Требало је, али рок је прошао!

Kрај окултног периода је наступио.

Сад треба свако да осмисли своју улогу, своју суштину, и у чему се састоји грешка. Помажући једни другима, да се прође мисаоно цео историјски пут у обрнутом смеру, да се одреди грешка, и онда ће наступити ера срећног живота на Земљи. Таква какве још није било у историји планете Земље. Васељена са притајеним дахом и у великој нади очекује..“

-фотографија преузета са фб странице „Звонећи кедри Србије

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s