Љубица Јелача Рајнер: Мој сусрет са Григоријем Грабавојем


Овај сусрет преточити у ријечи којима се данас човјечанство изражава, готово је немогуће. Дијапазон осјећаја, могло би се рећи – олују осјећаја насталих за вријеме и након сусрета могуће је само наговијестити.

Никада нитко у мени није изазвао толике потоке суза, додирнувши неке дубине, мени готово до сада непознате. Да би човјек осјетио ту Снагу, ту Дубину, ту Мултидимензионалност – морао би донекле и сам бити такав.

Сам почетак разговора представљао је посебно искуство, било је неопходно навикнути се на интензитет Свјетла које је сијало из и иза физичког тијела Григорија Грабавоја. Цијели разговор се одвијао на посве другим разинама од за мене уобичајених. Може се рећи да сам сваку ријеч упијала свиме што ме чини комплетним Бићем које се привремено „прикупило“ у ово физичко тијело, уз спознају да је заправо неупоредиво више од физичког тијела.

И као при читању Његових књига, тако и сада, низ моје лице теку потоци суза. Као у ђетињим данима, кад сам читајуци Исусов Говор на Гори, дубоко дирнута тим Ријечима плакала из дубине Душе, тако и сада…при помисли на неку дубоку, неописиву тугу у очима овог надасве посебног Човјека, низ моје лице опет лију сузе…а пред мојим се очима простире тиркизни океан исцјељења.

.

Овај је Човјек дубоко рањен и Његове се ране требају извидати. А ми смо ти који имамо неизмјерну Част и Прилику да при том Процесу будемо уз Њега, раме уз раме. Нама је пружена Прилика за коначно Исцјељење од свих вјековних боли и илузија. С Њим и уз Њега!

.

И као што сваки човјек носи у себи радости и туге својих Предака, као што свака жена носи у себи обиљежја свих жена свијета у сва времена, а сваки мушкарац, све поразе и побједе свих мушкараца свијета, тако и у очима овог Над – Човјека уз сву Мудрост Богочовјека, с времена на вријеме заталаса се океан туге свих који јесу сада и који су били на овој Планети, покрене се дубока бол илузије ограниченог бивања…облаци погрешних мисли и вјековних суза растанака…Јер, Он је у своје бескрајно Милостиво Биће прихватио и носи, тихо и стоички, све оно што једног дана треба бити Љубав.

Тко да посве разумије ту Милост што из Његових Очију зрачи! Као Мајка, која се свом својом брижношћу брине за свако своје чедо, тако се из Његових Руку шире Бујице Њежности и Подршке за Све.

.

Тај дан сусрета Поклон је с Неба за мене, као и сви наредни дани…као и цијели мој живот.

Требало је стићи на ову разину да се међу нама појави ово Божанско Биће Љубави…да нам покаже Пут Исправности…Пут без суза, без боли, без растанака…Пут Чисте Љубави Бога.

*

Владан Пантелић: Љубица је достојна!

Познајем Љубицу из оног и овог живота. Прелепа – физички и духовно, брза, покретна, преосетљива, са фасцинантним осећајем за ново на пољу мистике и праве науке, осетљива за највеће. Тако је својим осетилицама видела, прва са ЈУ простора, величину највећег научника садашњег времена, академика и вишеструког доктора наука – Григорија Грабавоја. Са ово мало речи препуиих најдубљих осећања дала је предиван опис сусрета и разговора са Човеком Заиста, Заиста Достојним, који је, снагом моћног интелекта и фантастичног јасновиђења, померио границе старог схватања – света, живота, Бога. Он је први од хиљаде хиљада великих умова научно показао да су болест, старост и смрт умни продукт, вирус ума. Године 2001-ве изашла је његова књига Васкрсење људи и вечни живот од сада стварност, која потпуно мења стара схватаања из свих области живота, даје педесет нетода васкрсења људи из оносвета, даје учење о вечном животу у физичком телу, говори о медицини свести, Једином Богу препуном Љубави и Милости, насупрот религијском Богу измишљеном од некога да народ држи у вечитом страху и безсмислу. Овде се не завршава набрајање свега што је Др Грабавој дао свету. Писаћу о томе више други пут. Таквом генију потребна су бића као што је Љубица, брза и интелигентна, да пренесу његова аутентична учења широм светова, бића ДОСТОЈНА.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s