Драган Симовић: Доба галактичке духовности


Лирски записи

 01

Ово је свршетак рептилске цивилизације, рептилског позитивизма и материјализма, рептилског нихилизма.

На месту, у тачци Времена и Простора, где се претходни временски, земаљски и космички круг затвара, тамо се, истовремено, отвара нови

 земаљско-галактички  круг –

Доба теслијанске,

словенске и ведске

цивилизације.

Тесла је родоначелник цивилизације, словесности, уметности, науке и технологије Словенске Душе.

Са Ајнштајном се затвара земаљски и космички круг Старога доба, а са Теслом се отвара нови галактички временско-просторни ток Новога доба –

доба ВедСрбског Духа Стварања.

 02

Ново доба ће обелоданити и открити све Теслине Ведске Тајне, које у Староме добу, у добу рептилског религијског фанатизма, нису могле бити откривене и обелодањене због строге владавине Синова Таме.

Сва знања и учења Старога доба, која су притицала из Језгра Звезданог Јата, била су намерно и свесно изокретана, како би се осујетио и одгодио Створитељев и Сварогов Наум – да се Човек преоствари и преусмери ка Божанству, да се успостави Склад, Ред и Поредак у Духовном Заједништву Богова и Људи.

 03

Тесла је Први Изасланик Ведских Богова (после дуге владавине Рептилије у Веку Мрака), који је послат на Земљу, да припреми Свет и Човечанство за низвођене божанских, галактичких душа, које имају задатак да осмисле, изврше, испуне и остваре Замисао Великог Духа Стварња.

 04

У Новоме добу створиће се и нов језик са светлосном и звучном потком за једноставно и убрзано преношење обавести свесности (илити информација), порука и објава из Галактичког Духовног Језгра.

Тај нови језик у Новоме добу биће ведсрбски, ведсловенски – унутарње и духовно сједињење ведсрбског и ведруског језика у јединствен језик ВедСловенских Богова.

Енглески језик, који је на почетку Старога доба створила Рептилија, није могао да пређе пети ступањ на духовно-галактичкој преостварљивој (еволутивној) лествици.

За разлику од енглеског језика, који, како рекосмо не прелази пети ступањ, језик ВедСрба и ВедРуса, по открићима Галактичких ВедСрба, вибрира, трепери и титра између десетог и дванаестог ступња Божјега Стварања.

 05

Будући да ведсрбски језик, да свака праизворна и изворна реч ведсрбског језика, носи светлосни запис Створитеља и Богова, Рептилија је потуљено, подмукло и лукаво (намерно, свакако!) скрајнула овај божански језик (са Дрвета Галактичког ПоЗнања), а у први ред избацила оне не-аријевске језике који немају тај светлосни и божански жиг, печат и отисак, како би осујетила, успорила и одгодила духовни развој, не само Човечанства, већ и свих иних бића на Земљи, те и саме Мајке Земље, на многе векове.

 06

Нама је тешко да претпоставимо, и да замислимо, какав је земаљски, галактички и космички рат водио Никола Тесла (као Сварогов изасланик) са рептилским Синовима Таме, припремајући тле за низвођење Духа Новога доба.

Дуго се чинило да је Тесла, да је Теслијански Дух,  поражен од Рептилије, али, од пре неког времена, из Језгра Звезданог Јата, а одбијајући се од Галактичких Наспрамних Огледала, пристижу сва Теслина дела и остварења у живим вишепространственим, холограмским сликама и пра-сликама.

Тесла је, уистини, поново рођен, али, овога пута –

 Одозго, као чисто Дејство и Суштаство

Бога Сварога.

То поновно Теслино рођење најпре су открили и препознали руски посвећеници и духовни научници, тако да се, данас, у научним и духовним круговима Ведске Русије, Тесла појима и доживњава као оваплоћење Божјег (Свароговог) Изасланика.

 07

После Русије, Теслино поновно рођење Одозго, открили су и препознали и у Америци.

И у Америци, баш као и у Русији, Тесла је избио у сам врх свих друштвених мрежа популарности и омиљености и, по најновијим истраживањима спроведеним (упоредо) у Америци и у  Русији, Тесла је, у овоме часу, најпопуларнија личност, свих времена, на Планети Земљи.

Ново доба, како рече мој пријатељ

Драгослав Бајагић,

може се још назвати и –

Добом

Галактичке  

(Теслијанске)

Духовности.

 08

Ову радост окрића преузетог из Акаше, а на Земљи потврђеног, делим (осећам то и знам) са свима вама.

Нека сте благословени сви ви; и нека смо благословени сви ми; и нека је благословен свако од нас понаособ!

Моје Биће и Суштаство већ осећа и препознаје Дух Новога доба.

Знам, да то исто и ви осећате,

 и препознајете са мном!

Благодарим Јадранки, Милици, Зорки, Милану (са Велебита), Драгославу, Божидару, Катарини Великој –

на бодрењу, на помоћи сваке врсте, да овај наш сајт, да ово наше духовно гласило, буде животворна луча на преласку из Старога у Ново доба.

Photo by Sebastian Voortman on Pexels.com

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s