Ненад Максимовић: Безусловна Љубав


Безусловна Љубав је енергија нове димензије или некадашњег Раја, изгубљена кроз време и илузију.

Безусловна Љубав је енергија Извира, заборављена и изгубљена јер се човек одвојио од Извира на почетку времена и остао заробљен у овој илузији до данас. Безусловна Љубав је енергија Увира на крају времена. Она је Вир Постојања, беспочетна и бескрајна Вечитост. Безусловна Љубав је Вртлог (вортекс) Светог Односа Бога МајкаОтац, јесте Свети Дух, Светлост која разрађује матрикс заробљености и таме у Тродимензионалном свету.

Кроз Безусловну Љубав вазносимо се у свет Четврте и Пете димензије.

.

Дошло је време да се вратимо кући, да вратимо Светлост и Љубав у наш живот, дошло је време да човек заблиста као некада и да поново буде Биће Светлости … Дошло је време за Еволуцију … Безусловна Љубав је више од љубави, то није само реч на папиру, то није само емоција, већ је и рацио, њихово јединство које је Апсолутна Свест. Безусловна Љубав је Енергија Врхунске Свести која све ствара и у Себи одржава…

.

И овде и сада започиње путовање у нови свет, свет вечне Божанске Љубави, Љубави наше душе и срца, која је увек и свугде. Пут Безусловне Љубави је трновит пут пун одрицања, где остајемо велики у понизности, ослобођени окова Ега и свега онога што он са собом носи. Енергија Безусловне Љубави је енергија која лечи и ослобађа човека, енергија која отвара срце и повезује нас са душом.

.

Још увек непозната енергија, али тако моћна, полако се открива и рађа у свакоме од нас, да нас води у бољи свет и лепшу будућност. Што смо отворенији, више ћемо примити, што више верујемо у себе и Љубав, то више растемо. Верујем да нова будућност почиње овде и сада и ми ћемо бити сведоци, јер Безусловна Љубав је оно шта Ми јесмо. Бог наш ОтацМајка је Безусловна Љубав а Ми смо Љубав из Љубави. Она је Сама Стварност, Истинско Постојање, Свесна Свест.

.

Искра Безусловне Љубави је у свему. Без Ње не би ништа могло постојати ни на овоме ни на ономе свету. Безусловна Љубав нема себи супротности, Она је Само Пстојање Које нема алтернативу, симбола или опис. Може се знати и разумети само кроз властити доживљај. Незнање, грешке и заблуде су на нижем нивоу и никада не могу бити Стварност, што Безусловна Љубав јесте.

Безусловна Љубав једина јесте, Она је наше Истинско Биће, Живот и Свет у којем живимо. Безусловна Љубав је Слобода, Бесмртност и Радост Постојања, јесте наше Надахнућа, Песма Божјег Стварања. Она је Смисао и Вредност Постојања, наша Срећа и Блаженство у којем Дух плеше у материји.

Фото: Бела голубица; Википедија

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s