ВЕДСКО ЧИШЋЕЊЕ


Свако је сам свој и креатор, и убица, и судија, и наставник.

Објављивањем изабраног материјала из наслеђа наших предака, ми се постепено и систематски упознајемо а са ведским знањем предака, откривајући дубине словенског погледа на свет („Буквар тајних учења Словена“, „Словенска књига смрти“, „Књига светла-додатак“ и др.).

Овај текст је посебно спремљен, како би заинтересовани људи сву своју пажњу обратили на чишћење свог тела од накупљене информационе прљавштине.

Очистити своје физичко тело смо научили, јер је оно у суштини симбиоза различитих живих суштина, од којих свака обавља корисне функције. На пример, микрофлора трансформише унесену у тело храну, други организми су укључени у пречишћавање тела, трећи врше корисне активности за телесну супстанцу, итд.

Али, као паразити који уништавају наше физичко тело, присутни су различити вируси, црви, штетне бактерије, гљивице, итд. С времена на време ових паразита морамо да се отарасимо, иначе можемо да умремо од било какве озбиљне болести. И овде се користе биљке, хемикалије, различите манипулације, итд. Научили смо (и то прилично добро) да очистимо своје физичко тело.

Богови и Богиње

У другом делу потребно је то урадити са нашим суптилним телом (менталним, духовним). У претходним радовима („Буквар тајних учења Словена“, „Словенска књига смрти“, „Књига светла-додатак“ и др.), често се односи на човека као на савремени рачунар, а користимо и сада овај приступ.

Сви знамо да када је наш рачунар на интернету, увек је у опасности од вирусне инфекције, па стога треба добру заштиту анти-вирусом, који ће га штитити током сурфовања на интернету. Поред тога, и даље је потребно да се периодично (најмање једном или два пута недељно) скенира комплетан садржај рачунара и дезинфикује или обришу заражене датотеке (озбиљни корисници и компаније то чине). У обичном животу, сваки пут када напустимо свој дом и одемо у свет у којем ћемо комуницирати са различитим људима, у ризику смо од инфекције својих суптилних телесних енергија вирусима (свађа са било ким, погледи, лоше жеље, итд ).

Наше енергетско тело (и физичко) није јединствено у свом саставу и јавља се као симбиоза различитих енергетских бића. Постоје бића са позитивном енергијом, али тачно тако учествују и паразити (ларве, демони и остали монструми), који уништавају нашу читаву структуру.

Све мане алкохолизма, наркоманије, пушења, лажи, прељуба, итд, су резултат различитих енергетских чудовишта у нашим суптилним телима који захтевају да задовоље своје потребе. Али пракса ослобађања од ових демона је веома слабо развијена (практично одсутна) и због тога не можемо нормално да се развијамо и растемо духовно, јер нас наше енергетско тело, заражено овим паразитима, вуче наниже у пакао (место за пречишћавање душе од порока).

Стога, морамо научити да очистимо своје суптилно тело од прљавштина које смо покупили током нашег живота у свету Јаве.

У складу са словенском филозофијом темељ сваког развоја састављају противречја – борба и активности супротних страна налазе место у унутрашњем  јединству и прожимању. То је наше разумевање света –  универзум би требало да буде дуалистички.

Заиста, у складу са овим ставом, он је подељен на два супротна пола – Свет Тамних и Свет Светлих светова.

Даље дефинишемо, оно што су наши преци знали под називом „Васељена“.

Испоставило се, према Ведама, да велики космос у свом саставу садржи бесконачан број васељена, а наши преци су у оквиру овог концепта имали у виду локални свет, у коме су се створили услови за насељвање разумних бића.

Дакле, било који настањени звездани систем већ се сматра универзумом (васељеном).

На пример, наш соларни систем у Ведама је такође означен као један од универзума, и тамо је исказама дужина, која је једнака 6.436 милијарди км (према савременом астрономском опсегу радијус соларног система је око 6.000 милиона км).

Постоје универзуми изнад и испод нашег, то су звездани системи који су у нашој галаксији.

Сама галаксија (која укључује систем Јарило-сунца), под називом Млечни Пут је и универзум, али вишег нивоа.

 

Поред галаксија у свемиру се примећују црне рупе које су у суштини додирне тачке различитих универзума.

 Оне апсорбују енергију градива из других галаксија у развоју, које потпадају у своје сфере утицаја.

Када количина материјалне енергије у црној рупи достигне критичну масу, у исто време обједињује се енергија мисли свих живих суштина у један, моћан енергетски набој, или кажу, формира се креативна сила Светлих Светова (у рунама описано као Ра-М-Ха).

Ова сила доводи до стварања новог пространства, нових планетарних система, нових мислећих цивилизација у складу са програмом (то јест, како кажу, Ра-М-ХА се појавио у новој реалности). црна рупа експлодира и ствара супернову галаксију.

Да би галаксија еволуирала и кондензоване материје се трансформисале у обичну материју која може излучити различите облике живота, неопходне су разне силе и енергије, које су древни Словени звали Вишим Боговима и Богињама.

Ово је потврђено од стране „Велесове књиге“:

Али наши богови су изрази појава, и ти богови су наши очеви. иста имена као они ми носимо … „. „И сваки дан, ка боговима гледамо, то је свет.

За њега ми кажемо Перун, Дажбог,Хорус, и Јар. „

Енергија је без усмеравајућих сила (сила има векторско значење), и стога латентна у креативном стваралачком процесу Богова (силе) и Богиња (енергије) и увек се појављује у пару.

 

Али поред Виших Богова, персонификујући снагу и енергију, у нашој галаксији постоје и други Богови.

Прва интелигентна бића која су се појавила у свету Прав, наши преци су такође називали боговима: древни исконски Богови – покровитељи Светова. „

 

 Прве разумне суштине Света Нав такође су називали Боговима, а били су још и Богови Света Јав – то су Богови покровитељи наших родова,

Богови учитељи различитих народа човечанства, који персонификују представнике тих Светова (који леже далеко изнад нашег универзума и који су напреднији), одакле су на Мидгард-Земљу (древни назив за планету) дошли преци ових народа.

Човек

 

Из наведеног је јасно, да се човек јавља као потомак читаве плејаде богова.

У ствари, богови света Јав су наши очеви, богови Света Нав наши дедови, богови света Прав су наши прадедови. „Дажбогови унуци ми јесмо, љубимци божји“, како каже „Велесова књига“.

И тако ми, у складу са ведским изворима, можемо директно комуницирати са својим рођацима Боговима заобилазећи све посреднике (нису потребни за то, као у хришћанској религији свештеници, егрегори, анђели, итд).

Људска конструкција је направљена од посебних, са различитим степенима густине, енергија.

Оне имају неколико енергетских тела која прожимају једно друго. Сликовито овај концепт су наши преци сачували за нас у облику лутке Матрошке, где је свака Матриошка смештена једна у другу.

Човек је  обдарен способношћу да опажа, да зрачи и ствара информације свим својим телима различитих густина (за разлику од животињског света).

 У нашем добу рачунара (као што је горе наведено) може се упоредити људско тело са електронским уређајем контролисаним од стране оператера „Духа“, а у већини случајева, делује независно.

Са информационе тачке гледишта, наше тело је у ствари само биоробот, у којем је сложен веома комплексни, вишеслојни, вишефазни и мултифазни програм Живота.

Већ са оплодњом Програм ступа на снагу, прецизно и доследно испољавајући биохемијску, генетску замисао обликовања тела. Даље, при нашем развоју програм се мења, циљеви, услови, све време се информације ажурирају и као у компјутерским програмима јавља се ризик заразе програма информационим вирусима.

Екран нашег биокомпјутера је наша свест, која одражава резултате рада програма живота (а сами процеси су у подсвести или у надсвести).

Човеку су за потпун живот, осим од хране и воде потребне суптилне енергије и информације. Ми их црпимо из окружења и из других објеката при размени информационе енергије. Све интуитивно знамо. када је смањен унос виталне енергије из спољног света или су се у нас населили вируси (људи понекад то називају злом коби, уроком), хронични умор почиње да се акумулише – јављају се проблеми са здрављем и благостањем. Штавише, ако живо биће не предузме хитне мере да се ситуација реши, његов живот престаје.

Човек – то је веома сложен биолошки компјутер, чије постојање зависи од делујућих на њега снага и енергија.

Он се јавља као микромодел Макрокосмоса, тако су и древни говорили: „Упознај себе и онда знаш цео свет“ (креирани од стране нас, савремени рачунари су у ствари копије нас самих).

Обичном човеку који живи у савременом свету постаје све теже и теже, он има све већи осећај безнађа и очаја. И тако данас, сећамо се правих практичних техника наших предака, које су им помогле да превазиђу те тешкоће.

Основа овог метода је директна интеракција између човека са Боговима и Богињама (у суштини са духовним снагама и енергијама), који воде људе до праведног живота.

Посебно снажан ток космичке енергије се манифестује под утицајем божанске силе током празника, када их људи, очишћени, примају потпуније.

Морамо схватити да су космичке енергије различитог склопа, и сваку од њих контролише (представља) одређена Богиња, и даје правац деловања силе (односно, ствара смер протока) који контролише одређени Бог.

 

Сви људи, овако или онако (свесно или несвесно), имају интеракцију са космичким енергијама, које иду у њих преко тела (чакри- сијајућих лопти), кроз косу, кроз енергетске канале, итд ..

Такође не смемо заборавити, да сваки човек има своје посебне сопствене токове енергије, који у великој мери зависе од степена његовог развоја.

У свемиру постоји циркулација енергије, јер „ништа се не узима ниоткуда и не нестаје.“

Стога, у одговору на примљену енергију, ми смо дужни да пошаљемо своју енергију, трансформисану у љубав, захвалност, итд.

Данас, широм словенске расе морамо да откријемо знање које су поседовали наши преци, тако да поново научимо да живимо у здрављу и срећи. Са божанском енергијом, наши преци су могли да контролишу елементе природе, па самим тим добијају обилне жетве, одржавају своје здравље и снагу. У модерном свету та способност се доживљава као чудо, али времена се мењају, и њен значај и потреба расте сваки дан.

Овладавање способношћу да комуницирамо са боговима и прецима, ми такође учимо да контролишемо своје жеље, а то доводи до материјализације жељеног.

 Нажалост, многи људи, захваљујући модерном систему образовања, потискују „затварају“ способност комуникације са боговима, па они не чују и не осећају оно што им говори, кроз њих васељена.

То не дозвољава људима да испољавају генетски својствену у њима могућност да сами намерно стварају свој живот.

Али пошто сазнајно ради са протоком енергије, човек се трансформише, добија позитивно наелектрисање и чврсту увереност у будућност.

Многи који имају способност „видовитости“ и „слушања“, уче да ускладе своје унутрашње пространство и успоставе сарадњу са божанским енергијама и силама, исцељујући се редом од великог броја болести, отарашивши се свих врста страхова и брига.

Инкарнирајући се на Земљи у физичком облику, душа (Дух) заузима тело.

Потребно је извршити низ услова: енергоинформациони систем душе мора да одговара енергоинформационом систему рођеног тела; информационе способности душе морају да одговарају информационим својствима на генетском нивоу земаљских родитеља, итд. Тако, душа понекад то ради у задатом временском периоду сједињујући два одговарајућа система, одређену матрицу оца са одређеном матрицом мајке. Како би на ушћу ове две енергије (матрице) могла да се роди та душа.

На рођењу, у току 22 минута од момента појављивања из мајчине утробе, кроз енергетске канале у матрицу душе учитава се оперативни систем и читав низ неопходних информативних програма за живот у световима Јаве.

 Овај софтвер се учитава дуж линија од звезда Заштитница. До тог времена, док се дете налази у утроби мајке – присутан је у његовом телу део душе мајке, али чим се пупчана врпца пресече, управљање се у потпуности преноси на рођеног човека (који информационо остаје везан са својим Боговима и прецима).

Даље, овај однос са Боговима јача када човек пролази кроз церемонију именовања. Од тог тренутка код њега се отвара родни канал и он може кроз комуникацију са Боговима и Богињама да схвати суштину божанске моћи и да је користи у различите сврхе (да очисти своје тело, за обнављање информационог програма, да утиче на развој ситуација, да се исцељује, итд).

Облик комуникације са боговима зависи од нивоа људског развоја. Духовно напредни људи чују и виде из прве руке Богове и претке, мање развијени чују или виде само им послате слике. Још мање развијене интуитивно долазе до одговора на своја питања. А неразвијени, могу да реагују само на сензације која се јављају у њиховом телу.

Пут предака

Идући путем својих предака, човек је у сталном општењу са боговима, живи по законима Права и постаје духовно и физички здрав, срећан и у свему сигуран. Али, ако човек има доста животних тешкоћа – то је први знак да неправилно живи. Прекршио је своју унутрашњу целовитост и јединство универзума, и он мора да сам себи помогне. Преци су добро познавали све ово, и говорили да човек има само два основна начина развоја у овом свету: Ведски (знање и општење са Боговима) или Незнање (страдање и одвајање од Богова).

Не знајући законе Права, ми кршимо хармонију света. Поремећај, који ми доносимо на свет, враћамо назад – то је закон богиње Карни.

Само постојано радећи са божанским силама и енергијама, испуњавајући родни дух словенске ведске праксе, можемо се променити и постати срећнији. „И морамо да се сетимо, како су се наши очеви очистили од тешкоћа својим погледом на свет (обраћајући се Боговима) и умивањем, и мислима о стварању чистоће у души и телу, како је Сварог установио то купање на местима за то. И не смемо на то да заборавимо, на своје тело и умивање своје Душе у чистој енергији живота“, тако нас учи“ Велесова књига „.

Ако ми из било ког разлога не учинимо оно што је наређено по природи, онда уоште не треба да будемо на свету, и он ће нас једноставно истргнути. Још једном, човек је дужан са живи у радости, а патње контаминирају и трују свет. Ми верујемо да су наше негативне манифестације само ту у нашој породици. У ствари, ми правимо озбиљну штету околном свету, зрачимо у њега негативне емоције, енергију и страсти.

Јачањем у време именовања односа са Боговима и прецима, човек има могућност да добије непроцењиву помоћ у чишћењу својих духовних болести, емоционалног и менталног смећа, које су као магнет разним тешкоћама и проблемима. Све материјалне манифестације, болести, проблеми у комуникацији са људима, и још много тога – све је то садржано у нашем од детињства духовном „пољу“, на нашим танким љускама (које се морају очистити).

Као што смо већ рекли, људско тело је – биокомпјутер за покретање уграђених у нас програма Живота. Са правилним управљањем тим инструментом живимо и радујемо се свету, али при нарушеним правилима игре овог програма, ми добијамо одговор у виду патње, болести и разних невоља.

Дакле, да наш биолошки компјутер не би „забрљао“, потребно је периодично:

1) да се обнавља оперативни систем;

2) да се заштити од продирања злонамерних програма;

3) да се третирају вируси који су заразили програм и датотеке;

4) да се обришу заражени „фајлови“ и „програми“ који нису подложни прилагођавању;

5) да се преузму нове информације и програми живота;

6) да се направи редослед (дефрагментација) расположивих података, итд.

Суштина духовног прочишћења се састоји у томе, да у интеракцији са Боговима и Богињама, човек буде у стању да проведе кроз себе велики број различитих енергија.

То се огледа у чињеници да човек постаје мирнији, покушава да тражи узроке неуспеха и болести сам у себи, а не у осталима.

У суптилним телима установљава постојећу штету, и ускладђује однос између органа. У спољашњој, видљивој области – у нашем телу, као и у нашим животима, ми можемо привући себи у складу са законом сличности све што се уклапа у нашу свест или подсвест. Дакле, постоји очигледно случајна ситуација која нам говори нешто о нама. Дакле, сваки симптом показује шта морамо да разумемо, научимо и схватимо. А када се то деси и човек се мења са разумевањем и променом на боље, а проблеми и обољења сами одлазе. Међутим, шта можемо да урадимо ако смо већ створили себи проблеме и болести?

Морамо да питамо за помоћ Богове и претке, и они ће помоћи да се одреди узрок наших проблема (скенираће нас), извадити из наших танких опни чудовишта и ускладити енергетске центре и енергетске канале у телу. Сваки човек може значајно убрзати поправку својих делова, ако анализира своја осећања и мисли и прихвати савете Богова.

Такође треба имати на уму да се ситуација не може променити одмах. Мораћете да сачекате за жељени резултат комуникације са боговима и напорно да радите неко време. Морамо да знамо, да сваки проблем и болест, чији се сигнали игноришу, покрећу цели низ акутних проблема. Дакле, након почетних, мање функционалних поремећаја, врло брзо долази до сметњи на телесном нивоу, на пример, упала, повреда, или – у почетку – несрећа без озбиљних последица. Увек се јавља директна потреба да се нешто разуме. Ако се ови симптоми не узимају у обзир, долази до појаве хроничних болести. А онда почиње фаза тешких процеса (као што је непоправљива штета попут рака, и тако даље), и ако остане неконтролисано, смрт наступа.

Рад са божанским енергијама и силама

Као што је горе поменуто, да бисмо разумели функционалност свог тела- биорачунара, потребно је да погледамо механизам, који смо створили по свом обличју, то јест, нормалан рад електронских рачунара (рачунара -компјутера). Да би се обезбедило нормално, продуктивно и дугорочно функционисање рачунара морамо да:

1) периодично ажурирамо свој оперативни систем;

2) трајно се заштитимо од продирања злонамерних програма и вируса;

3) третирамо те фајлове и програме, који су заражени вирусом;

4) уклонимо заражене датотеке и програме који не реагују на третман, и избришемо непријатељски уграђен програм упркос одбрани;

5) да попунимо рачунар новим фајловима и програмима неопходним за обављање насталих задатака;

6) да извршимо дефрагментацију постојећег материјала.

Да бисмо извршили све ове задатке у односу на наш биолошки рачунар помоћи ће пракса наших предака, који су уз помоћ обраћања одређеним Боговима и Богињама активирали процесе који су им били потребни. Ка овој једноставној и древној пракси, нас позива „Велесова књига“: „Научимо старине и предајмо јој наше душе. Јер је то наше, од Богова долази. Коло (заштитни круг) нама створено и Божја сила (размишља) зри у нама.

Даје се – дар богова на употребу нама (за примену у делима). Тако се ради, ако желите да достигнете победу. “ По мом мишљењу, лакше је и јасније да кажем да је то једноставно немогуће.

И тако:

1.) Ажурирање оперативног система.

Да би се омогућио овај процес, окрећемо се Богу Сварогу и Богињи Лади.

Бог Сварог – ти деда богова! Главу пред тобом спуштамо, у велику славу теби певамо! Ти си на челу Рода божјег, ти си родитељ свим суштинама, дозволи да испијем из твоје силе, живе небеске воде. Док ту небеску воду пијем, у радости свој на земљи ми живимо, а после смрти Сварогу долазимо. И сада и увек и од круга до круга. Тако је било, тако ће и бити.

Господарице Лада-Мајко, Мајко Сва Пречиста! Не остављај нас без љубави и среће! Благодат своју пошаљи на нас, и ми ти одајемо почаст и величамо Те, сада и увек и из круга у круг до краја времена, док светли нам Јарило Сунце!

2) Унапређење заштите од злонамерних програма и вируса.

Да бисмо започели процес обраћамо се Перуну и Диви Додола.

Прече Перуне, Боже Заштитниче! Ти – Светлих сила Сварге Управитељу,

Дај ми срећу, у Слави, без плача! Уклони обмане таме од Црнобожјих порока из туђих светова! Води ме ка расту, а Род мој просперитету! Сада и увек и из круга у круг! тако је било, тако ће и бити, нека тако буде на Земљи!

Перуница Дива Додола (дословно име значи она која је силу До-Дала) теби певам, мајко Сву те величам, крилима нас све грлиш и палиш светло које сија пред нама. Живу воду носиш, идући Сваргом њу подајеш и душу овог великог сјаја, јер таму од себе она протерује.

Слава Перуници нашој! И сада и увек и од круга до круга, тако је било, тако ће и бити!

3) Обнављање и активација исцељавајућих и корективних својства.

Обраћамо се Велесу и Макоши.

Велес Боже – Покровитељу! Сваргиног двора заштитник! И величамо Те, сви Родови, за тебе, заступника и нашу подршку! И не остављај нас без призора, и исцели тела и душе наше од болести, урока, оштећења, проклетства и куге, и напуни благом житнице наше. Да будемо с тобом у једном, сада и увек и из круга у круг! тако је било, тако ће и бити!

Господарице, Макош-Мајко, Мајко Небеска, Богородице! Ти Мајко Рожаница, ти имаш своје ћерке помоћнице Дељу и Недељу – сестрице! Дај нам срећу, без лопова и плача! Дај деци доброг здравља, великим и малим! Судбину нашу вези, тела и душу исцељуј. И сада и увек и заувек вољом предака и Богова. тако је било, тако ће и бити!

4) Ажурирање и активирање процеса за уклањање заражених програма и датотека, као и непријатељских програма.

Обраћамо се Стрибогу и Мерцани.

Благословен буди Стрибог наш Моћни ! Моћну силу окупљаш у облацима! Да би сви људи наше земље истргли страсти, страхове и бес! Мрачне силе око и унутар нас да уништиш, и да водиш све ка зидању Рода! Са нама заувек ти Боже буди, тако је било, тако ће и бити. Слава Стрибогу нашем!

Богиња Мерцана, Зора-Зоренице ти прелепа девојко, сама мајко и царице. Светли месец, јасне звезде – узми ми несаницу, бездремницу. Зора-Зоренице сред ноћи дођи код мене,прелепа девојко, и одузми од мене проклету силу свих болести и недаћа. Сада и увек и из круга у круг! тако је било, тако ће и бити!

5) Активација процеса попуњавања новим фајловима и програмима неопходним за обављање виталних задатака.

Обраћамо се Дажбогу, Мари и Живи:

Слава Дажбогу! Покровитељ и Заштитник наш од Коладе до Коладе! Боже благост  роду нашем дај. Добродошао Боже наш, уклони од нас неистине и лажи. Дај свом потомству добро, слави тебе цео наш Род. Дажбогови унуци ми смо вечни – љубимци божји и уздижемо ти славу и част. И сада и увек и заувек вољом предака и богова.

Марена-Мајко, Славна и Триславна буди! Ми Те вечно прослављамо. Од туге Ти нас заштити, тела и душе од болести. Даруј нам небеске силе и уклони од људи гробове, велика је великодушност твоја. Сада и увек и из круга у круг! тако је било, тако ће и бити!

Жива-Мајко! Душа Зашитнице!Ти  Рода свих наша Покровитељице! Позивамо Те, прослављамо Те, даритељицу светлости наших душа, величамо Те! Подари људима сву утеху, а Родове наше размножи. И бићеш Ти вечно у нашим срцима, заувек и од круга до круга. тако је било, тако ће и бити!

6) Активирање процеса дефрагментацију постојећег материјала.

Боже Коло Колада! Буди с нама заувек! Ти си наш прародитељ, свих родова наших заштитник! Колада наш јасни, беспрекорно твој лик као код Перуна блистав! Наше Душе осветли, све у ред доведи! Кров Родовима нашим дај и заштит од неправде! Јарост непријатеља нам јави! Сву земљу обиђи, црну клику протерај! Тебе Боже славимо, безкрвну жртву теби правимо! И сада и увек и од круга до круга, тако је било, тако ће и бити!

Гоја ти си Земља Равна, мајка нам јеси родна! Све си нас породила, васпитала, прехранила и угодом обдарила. Ради нас, своје деце природом си напила људе. Сада и увек и из круга у круг! Благословена буди Мајко Равна Земљо!

На крају, све ово мора да се ради на дневној бази, редовно и доследно. Практични савети, који треба да постану навика: учините као што је препоручено од стране „Велесове књиге“, у вечерњим сатима пре одласка на спавање оперите своје тело легните у кревет и  оперите своју душу са духом; ујутру пробудивши се из сна и док још лежите у кревету умијте опет своју душу и дух, устаните и умијте своје тело.

 

Извор: фејсбук страница- Мидгард земља и тајне око ње –

 

 

Advertisements

2 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s