Драган Симовић: ИЗ ПЕСНИЧКОГ ДНЕВНИКА ВИЛЕЊАКА СА ЗВЕЗДАНОМ ЛИРОМ


ВИЛЕЊАКОВА ПЕСНИЧКА РАЗЈАСНИЦА

ВИЗИЈА О РАА-ИРИЈИ

ИЛИТИ ТИРКИЗНОЈ ЗВЕЗДИ –

ТИРКИЗНОЈ ЗЕМЉИ

 

 

Да бих на свој песнички и вилењачки начин разјаснио визије о РАА-ИРИЈИ, морам поново да будем у визијама, будући да се визије само визијама могу разјаснити.

Јер, ако бих умом покушао да разјаним нешто што сам у визијама примио, то ће онда бити само умна обмањујућа и опсењујућа творевина, а свака умна творевина је – интелектуална манипулација!

На РАА-ИРИЈУ, са Мидгард-земље, одлазе они који су кроз своје земаљске животне токове успели да развију своја највиша духовна и божанска тела, и заувек за собом затворили тај земаљски циклус-круг.

Овде ће оставити своје грубо материјално тело, а тамо ће примити једно посве флуидно, прозрачно, ваздушасто и лагано материјално-плазматично тело које ће моћи, у случају било каквих повреда, сами да исцељују, што подразумева и обнављање удова.

Колико ће ко да борави на РАА-ИРИЈИ, ДУХОВНОЈ ТИРКИЗНОЈ ЗЕМЉИ, то је његов лични избор.

Неки ће се задржити столеће, неки тисућлеће, неки еонима, а има и оних који ће одмах наставити своје онострано звездано путовање ПУТЕМ НАВИШЕ, будући да нашему узрастању, да нашему успињању КА ВИШЊИМ И НАЈВИШЊИМ СВЕТОВИМА нема ни свршетка ни конца.

И САМ ТВОРАЦ УЗРАСТА, И САМ ТВОРАЦ СЕ ВЕЧНО ОБНАВЉА И УСПИЊЕ, И САМ ТВОРАЦ ТЕЖИ КА ШТО БОЉЕМ, ВИШЕМ И САВРШЕНИЈЕМ.

УЗРАСТАЊЕ И УСПИЊАЊЕ ЈЕСТЕ ТАЈНА И ЗА САМОГ ТВОРЦА.

Све ово о чему пишем не може се умом разјаснити, већ свако мора сам за себе, у властитим сновима и визијама, да разјасни самоме себи.

Онај ко не уме да снева и машта, ко нема властитих снова и визија, тај никада неће моћи ни да схвати нечије снове и визије.

Не желим никоме из ума да тумачим и разјашњавам своје снове и визије, јер то није мој песнички-вилењачки стил.

Тумачење визија јесте исто као и тумачење поезије – ту нема шта умом да се тумачи и разјашњава, будући да је поезија сама по себи, сама собом, већ савршена и довршена.

(УВеликом Гају, 27. рујна 7526.)

Advertisements

One comment

  1. Милан

    Драгане,
    Све је баш тако и не може бити другојачије … Снови, идеје,мисли и машта доводе до кристализације свести .. тек онда смо спремни за узрастање и успињање… улазимо у точак вечног стварања.. иза нас остају све слике , дилеме и неразумевања спољног нама видљивог света … долази до раскида са свим облицима везаности за овај свет .. осећамо слободу и лакоћу … скидамо све терете … душа је тек тада у мирноћи и великој радости … спремни смо да разумемо поруку да је наш Живот Дар од Творца… Песниче свако добро теби и твојим кристалним мислима.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s