Драган Симовић: БЕОГРАД: ЗВЕЗДАНА КАПИЈА


Лирика вечног тренутка

20150514_123557

Ово су моји увиди, моје визије из Акаше.

Београд је град у којему ће доћи до спајања, помирења и сједињења Истока и Запада, Севера и Југа на самоме почетку Новога доба.

Београд је најдревнији град на Земљи.

Постоји већ стотину и осам векова.

То је првобитни град (ПраГрад) Звездане Расе.

Београд се налази на Пупку Света.

Испод Београда, у утроби Земље, постоји светлосно и енергетско Дрво Живота повезано по дубини са ПраВодеаном а по висини са Језгром Звезданог Јата.

Постоје три подземна и невидљива града умрежена по Вертикали и Хоризонтали – од корена преко стабла до врха крошње – са Дрветом Живота.

Оснивачи и градитељи ПраГрада, ЗвездоГорода, бејаху Бели Ури, велики посвећеници, звездознанци и чаробњаци Звездане Расе.

Кроз Београд се преко двеју енергетских капија – горње Звездане Капије на Звездари и доње Гајине Капије на Ушћу Саве у Дунав (Истар) – пресецају две моћне космичке, енергетске и светлосне осе: Галактичка Вертикала и Гајина (Земаљска) Хоризонтала.

На Звездари се налази Звездани Портал, Звездана Капија, Тајни Пролаз кроз Упоредне (Паралелне) Светове, а на Ушћу – Тајни Пролаз (Портал) до Језгра Земље, до ПраВодеана на којему плута Гаја.

Када све ово знамо, сада нам је јасно зашто је Београд, кроз столећа и тисућлећа, бивао вазда изнова (на стотине пута) рушен и спаљиван, зашто су сви душамни Звездане Расе желели да се домогну Београда, јер се само из ЗвездоГорода (а то је енергетски и светлосни Пупак Света) може владати Васцелим Светом.

Screenshot_2016-03-29-18-56-50-1

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s